Ostalo > Offtopic
help me
dr_rapid:
Eto vidis.
Pedja is the man.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---Nisam rekao Pedja da treba da dozvoli da ga ... u mozak...
Kazem samo da kad se jednom nesto razbije ne zalijepi to ni bog vise...
Ako mu je stalo, nek prica sa njom...
Uvijek, uvijek, uvijek ima vremena za "odlazak"...
To je samo moje vidjenje, a decko nek radi kako misli da treba...
--- Kraj citata ---
... :wink: :wink: :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: eXeR ---hhe. hvala na savjetima.
sad mi je ujutro napisala sms : JAKO SAM POGRIJESILA.
znam da nije mislila juce ono, da je bia ljuta ili nesto,pa je to napravila. znam da nezeli kraj, znam po nnjoj kakva je.
danas je imala jako vazan test u sk, ako ne prodje pada godiniu,pa je vjerujatno bila zbog tog nadrkanma,a ja je jos razocaro sto necu doc...
--- Kraj citata ---
...NIKADA OD TEBE NISTA!!!!....ufffff....
eXeR:
--- Citat: pedjos ---
znam da nije mislila juce ono, da je bia ljuta ili nesto,pa je to napravila. znam da nezeli kraj, znam po nnjoj kakva je.
danas je imala jako vazan test u sk, ako ne prodje pada godiniu,pa je vjerujatno bila zbog tog nadrkanma,a ja je jos razocaro sto necu doc...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
zasto?????
Pedja_Petrovic:
--- Citat: eXeR ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
zasto?????
--- Kraj citata ---
...pa brukas SE....ONA ME JE NAZVALA I REKLA DA JE POGRESILA....PA STA!!!!!!...I TI TREBA DA SKACES OD SRECE STO CE SVAKI PUT KADA SE NJOJ DIGNE DA TE NZAOVE I AKZE DA STE PREKINULI.......
TREBAO SI DA JOJ KAES..DA ..I JA SAM SHVATIO DA SAM POGRESIO...NISTA OD TOGA.....ALOHA MY LOVE.. :twisted: :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju