Ostalo > Offtopic

help me

<< < (9/12) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: eXeR ---odlucio sma joj dat jos jednu sansu. ako se ponovi da bude raskod opet, gotovo je zauvjek!
--- Kraj citata ---
..iiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....to labude!!!!!

milovan:
Pazi nemoj dopustati sao da te vrti, ali znam kako ti je i ja sam skoro izasao iz veze od dve godine, zadnjih 4-5 meseci nase veze krenule su te svadje i ostale gluposti, i posle hiljadu raskida opet smo se vracali jdno drugom, ali na kraju vise stvarno nije moglo , i onda sam rekao dosta...........
Da bih posle toga evo sada bio sa njenom najboljom drugaricom vec 4 meseca , hihi bas sam zlocest ,............... :p

Koliko god je volis, napravi granicu izmedju njene ljubavi prema tebi i vucenja za nos... to moras da sredis....
Valjda se zna ko je gazda....

eXeR:
tako je . JA SAM GAZDA
:p

sasacg:
Tako jeeeeee :D Lupi sako od sto (mozes i necim drugim da docaras svoju moc) :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: milovan ---Pazi nemoj dopustati sao da te vrti, ali znam kako ti je i ja sam skoro izasao iz veze od dve godine, zadnjih 4-5 meseci nase veze krenule su te svadje i ostale gluposti, i posle hiljadu raskida opet smo se vracali jdno drugom, ali na kraju vise stvarno nije moglo , i onda sam rekao dosta...........
Da bih posle toga evo sada bio sa njenom najboljom drugaricom vec 4 meseca , hihi bas sam zlocest ,............... :p

Koliko god je volis, napravi granicu izmedju njene ljubavi prema tebi i vucenja za nos... to moras da sredis....
Valjda se zna ko je gazda....
--- Kraj citata ---
...hehehhehehe..pa nije ni cudo sto ste pukli..brljavio si kod njene drugarice...kralj si.....ja imam jedno pravilo...ne diram zene od kolega..jebiga..pravila su pravila..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju