General Bodybuilding Discussion > Članci
Ishrana fudbalera
VukcevicM.:
Da li moze neko da mi da neki program ishrane za dobijanje mase.Bavim se fudbalom imam 16 godina,visok sam 182 cm i tezak 64 kg.I zelim da dobijem malo na kilazi
Naturalni:
--- Citat: VukcevicM. Novembar 04, 2010, 01:52:53 posle podne ---Da li moze neko da mi da neki program ishrane za dobijanje mase.Bavim se fudbalom imam 16 godina,visok sam 182 cm i tezak 64 kg.I zelim da dobijem malo na kilazi
--- Kraj citata ---
citaj o ISHRANI na forumu,sve ce ti biti jasno;)
imas milion jelovnika nadji neki koji tebi odgovara i postavi ovde pa da vidimo
Pedja_Petrovic:
--- Citat: VukcevicM. Novembar 04, 2010, 01:52:53 posle podne ---Da li moze neko da mi da neki program ishrane za dobijanje mase.Bavim se fudbalom imam 16 godina,visok sam 182 cm i tezak 64 kg.I zelim da dobijem malo na kilazi
--- Kraj citata ---
cao
pa posto ti je potrosnja cal extra tako i treba da pridjes celoj prici tj moras da budes u cal SUFICITU celo vreme
dobitak na mase baznih pi je veoma tezak proces cak i kod nas body bulidera a tebi je primarna i masa i telesna tezina
kombinacija ovde dve je idelana varijatna za tebe
a s obxzirom da goris extra cal onda procitaj malo forum o ishrani,pa o treningnu a posebno da obratis paznju na neke metode baznih prirprema gde mozes da naprdujes ka tvom cilju veoma efikasno
VukcevicM.:
naturalni dogovoreno ;)...Pedja hvala vam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju