Ostalo > Offtopic
Pitanje za administratora?
rush:
Pitanje je za Voju, postoji li mogucnost na forumu da ignorisem neke clanove tako da mi se ne pojavljuju njihovi postovi, pojavilo se mnogo nekih napaljenih klinaca i mnogo smaraju, ubise sve teme?
Nije problem kad nesto pitaju jer ne znaju, vecina nas upravo to ovde radi da bi cula od manjine koja zna, ali otvorim temu i tamo od 20 komentara 15 su neke njihove price da ubiju vreme.
eXeR:
nadam se da ja nisam medu njima...
Markoni:
naravno da misli na tebe . ako nemas nesto pametno da kazes nemoj postovati u toj temi
Nikae:
--- Citat: rush ---Pitanje je za Voju, postoji li mogucnost na forumu da ignorisem neke clanove tako da mi se ne pojavljuju njihovi postovi, pojavilo se mnogo nekih napaljenih klinaca i mnogo smaraju, ubise sve teme?
Nije problem kad nesto pitaju jer ne znaju, vecina nas upravo to ovde radi da bi cula od manjine koja zna, ali otvorim temu i tamo od 20 komentara 15 su neke njihove price da ubiju vreme.
--- Kraj citata ---
Tu opciju sam i ja trazio. Ili da blokiram PM od nekih takodje. Cisto sumnjam da to ima :(
Wladimir:
--- Citat: rush ---pojavilo se mnogo nekih napaljenih klinaca i mnogo smaraju, ubise sve teme?
--- Kraj citata ---
Neka moderatori obrishu takve postove
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju