Ostalo > Offtopic

Pitanje za administratora?

<< < (3/5) > >>

LUC1FER:
O SMF-u sam cuo dobre stvari, licno sam imao par foruma na VB-u i IPB-u i za njih mogu da ti garantujem da su odlicni i da imaju super opcije. Ako ti treba neka pomoc, vici !! :)

laracroft:
za te glupave teme jeste offtopic....mada neki smaraju praznim pricama cak i o temama koje nemaju veze sa b.b.

pa nista banujes ako clanovi preteraju.

H2SO4:
sto fali sadasnjem izgledu, performansama ili cega li vec od foruma?
ko ce se svako malo navikavat na novi izgled ...

Vojislav:

--- Citat: H2SO4 ---sto fali sadasnjem izgledu, performansama ili cega li vec od foruma?
ko ce se svako malo navikavat na novi izgled ...
--- Kraj citata ---

Fali to sto se koriste mnogo veci resursi na serveru nego sto je to neophodno, pa moramo da placamo mnogo brzi i veci server nego sto nam je za ovakav forum potrebno, a kad bude prebacen na SMF vise nece biti tolikog forsiranja servera kao do sada. I meni je lakse da ga ne menjam i da stalno bude ova verzija, nego da se prebacujem na novu, ali posto je nova po svim karakteristikama bolja od ove, napravicemo tu promenu. Razlika u koriscenju foruma nije nikakva, a grafika ce definitivno biti bolja od ove, tako je to savim dovoljan razlog da se predje na SMF.
Ne znam da li si bio na ovom forumu kad je bio na starom serveru i kada je prijavljivao gomilu gresaka i stalno blokirao dok nije prebacen na mnogo brzi (skuplji) server. Da ne bi opet poceo da blokira i da ne bi u skorije vreme morali da ga prebacujemo na brzi (jos skuplji) server, prebacicemo se na SMF.
OK?

H2SO4:
oukej :)
i jos jedno pitanje: u poslednje vrijeme mi stize gomila zarazenih mailova sa virusom "W32.Netsky.P@mm" sa razlictih adresa ali isti je IP (194.106.174.234 -provajder beotel, njima sam slao mail da to regulisu al niko mi ne odgovara ). od pristiglih mailova ima i adresa od jednog clana naseg foruma. on veli da mu je komp ok. sad jel to neka rupa na forumu, il neki zarazeni forumas shiri infekciju. jel ima jos neko sem mene ovaj problem??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju