Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

I'm back. Prvi strongman trening nakon operacije kcme

<< < (2/6) > >>

katona:
Bravo Milane. Stvarno tehnika ti je super,nikad nisam video da ovako okreces. Ja bi ti
preporucio da ako ces jos da treniras discipline da za pocetak samo radis ove koje toliko
ne opterecuju gornji deo kicme,guma,kofer,kugla,kamion.A tvoju omiljeni disciplinu super yok
jos da ne radi i log lift isto.

Ted Arcidi:
svaka cast matori,bilo bi lepo ponovo te videti na takmicenju

Pedja_Petrovic:
svaka cast milane.. 'DRIVINV'

volim kada radis na ovoj temi i stavis ovako nesto.... 'friend'

p.s..jebes offtopic ;whistling;

Milan J:

--- Citat: katona  Decembar 15, 2007, 11:42:17 pre podne ---Bravo Milane. Stvarno tehnika ti je super,nikad nisam video da ovako okreces. Ja bi ti
preporucio da ako ces jos da treniras discipline da za pocetak samo radis ove koje toliko
ne opterecuju gornji deo kicme,guma,kofer,kugla,kamion.A tvoju omiljeni disciplinu super yok
jos da ne radi i log lift isto.

--- Kraj citata ---

HVala na lepim recima. Tako je brate, napredovao am sa gumomz. Evo za sat vremena idem na trening i ba te 4 discipline cu da radim:
- kugla
- koferi
- kamion
- guma

Sto e tice gume, u periodu dok se nismo vidjali, dok sam bio ovde u Americi, sam mnogo napredovao. Ne mogu da se setim brojke, ali sam bio bolji od najboljeg vremena za 75 sekundi. Valjda je najbolji Amerikanac Derik pounston isao 9 okreta za 75 sec a ja sam sa istom gumom pravio 11 okreta. Probacu danas da idem nekoliko setova od 6 okreta i da vidim vreme.

Mislim da cu da snimim sve i danas pa cu da objavim.

Milan J:

--- Citat: Vladar  Decembar 14, 2007, 10:53:57 posle podne ---Odlican klip, mnogo velika guma, ali kada ti izvodis izgleda lako, mada ukoliko se ne varam ovo je jedna od strongman disciplina u kojoj si bio izvanredan, pa ni ne cudi da ti i dalje ide odlicno!

U svakom slucaju drago mi je da si poslije teske povrede u dobroj formi i da treniras!   ;bravi;

Keep us posted MJ!

--- Kraj citata ---

Hvala - hocu. Bicete obavesteni

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju