Ostalo > Offtopic

Sta je ovoooo?Sythol........

<< < (21/22) > >>

Miske1:
Postoji nesto sto se zove lestvica inteligencije. :) Ako neko ne moze da raspozna razliku izmedju lepo oblikovanog tela bodi bildera i uljem napumpanih pojedinih misica nekog papka koji lici na karikaturu, to je ipak njegov problem sa inteligencijom i neko ko ima malo vise inteligencije od takvih osoba uopste ne bi trebao da se zamara takvim stvarima jer sam izgled objasnjava sve.

Cratos:

--- Citat: BicepsPeak™  Septembar 23, 2012, 01:42:12 posle podne ---
--- Citat: cRATOS  Septembar 23, 2012, 12:53:06 posle podne ---Ne znam šta ti nije jasno, ovo šta je on napravio, normalan čovjek ne bi. Njemu da je stalo do bilo kakve simetrije ne bi ovo radio. :)

--- Kraj citata ---

i sad je takav kreten predstavnik bb saveza

--- Kraj citata ---

O kome ti pričaš? Koji od ovih "uljaša" je predstavnik i kojeg BB saveza?

Sljivko:
meni je samo smesan ovaj sa prve strane sto je zakrpio biceps flasterom...haha

BicepsPeak INtenSitY™:

--- Citat: cRATOS  Septembar 23, 2012, 04:05:28 posle podne ---
--- Citat: BicepsPeak™  Septembar 23, 2012, 01:42:12 posle podne ---
--- Citat: cRATOS  Septembar 23, 2012, 12:53:06 posle podne ---Ne znam šta ti nije jasno, ovo šta je on napravio, normalan čovjek ne bi. Njemu da je stalo do bilo kakve simetrije ne bi ovo radio. :)

--- Kraj citata ---

i sad je takav kreten predstavnik bb saveza

--- Kraj citata ---

O kome ti pričaš? Koji od ovih "uljaša" je predstavnik i kojeg BB saveza?

--- Kraj citata ---
Postavio je Misko Polomac na svoj profil link nmg sad da nadjem na fb-u ovaj sto mu je ruka 64cm cini mi se da je on sad predstavnik,ostali komentari su bili sjecam se "gdje ide ovaj svijet" itd..

tenssa:
Ne, otisao je u Ameriku kada ga je bodibilding savez Egipta odbio...

Realno, moras biti totalni idiot pa misliti da se mozes takmiciti ovakav, no nije bas ni tesko zakljuciti da je idiot...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju