Ostalo > Offtopic
!!!True Remorse!!!
H2SO4:
ajde de, jedite, trenirajte, ucite ,radite nesto
pushtite se pizdraija
TTgirl:
E ovako. . .Neki tu devojku znaju,neki ne,ali to uopste nije ni bitno. . .E ta devojka je u celoj prici ispala uzasna,riba koja je Neleta zajebala i sta sve ne.Je li. . ??Nele,ti jako dobro znas da neke stvari nisi napisao,a koje su JAKO bitne.Ali boli me uvo. . .Neka misli ko sta hoce. . .Ti i dalje NEMOJ da cujes i prihvatis to sto sam rekla,i veruj samo u deo koji tebi odg.da zadrzis u glavi.I uzivaj u forumu u daljoj buducnosti bez te bezobrazne glupace koja te zeznula. . .PozZ svima
H2SO4:
sve bi ja to u lisichiji potok
nellle:
--- Citat: TTgirl Decembar 20, 2007, 07:18:33 posle podne ---E ovako. . .Neki tu devojku znaju,neki ne,ali to uopste nije ni bitno. . .E ta devojka je u celoj prici ispala uzasna,riba koja je Neleta zajebala i sta sve ne.Je li. . ??Nele,ti jako dobro znas da neke stvari nisi napisao,a koje su JAKO bitne.Ali boli me uvo. . .Neka misli ko sta hoce. . .Ti i dalje NEMOJ da cujes i prihvatis to sto sam rekla,i veruj samo u deo koji tebi odg.da zadrzis u glavi.I uzivaj u forumu u daljoj buducnosti bez te bezobrazne glupace koja te zeznula. . .PozZ svima
--- Kraj citata ---
jbt ne mogu da verujem!!!
ja mislim da sam napisao odprilike sve,ako nisam izvinjavam se,nisam ih izostavio da bi prica isla na moju stranu!
neka misli ko sta hoce....pa zar mislis da sam ja ovo napisao da bi drugi mislili kako si me ti zajebala???napisao sam da ti vidis,da mi je zao sto sam zajebao stvari da vidis da mi je stalo a ne....
i ne vidim zasto je ona ispala takva kakva kazes da jeste???
jbt...tesko mi je da cujem ali cujem i verujem u sta moram!
bezobrazna glupaca???
i sta sad?napustices forum zato.....ma jebem li ga....
TTgirl:
A zbog cega je moj komentar kao doticne obrisan. . ???. . .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju