Ostalo > Offtopic

!!!True Remorse!!!

<< < (6/9) > >>

mafis:
ajde bre deco ne svadjajte se.nelle je dobar decko a tetic je dobra devojka.rekoh ko zna zasto je to dobro.mozda bad timing.budite makar prijatelji.more je puno riba ali i frajera. kako je general citirao Dragana Nikolica "Idemo dalje".znam da je tesko kada se zaljubis pa zadrvis ali jebiga ne ide.boze moj bolje onda postati prijatelj sa nekim.  'friend'

mafis:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 20, 2007, 08:38:11 posle podne ---jbt...posvadjla se deca i eto zla.

nemoj ada da vam tamo dodje cika peki i podeli po bonu

--- Kraj citata ---
evo i ja delim bone.dosta svadje.

t1000:
Polako brate moj...Bice to sve ok na kraju.
Svaka cast na hrabrosti sto si ovako javno napisao tvoju love story...Ima jedna poslovica:
Koliko ljudi - toliko cudi.

ATJ LUCKO™:
a bas sam misli te pitat jel to djevojka s foruma? mislim da sam vidio vasu tzajednicku sliku...ako se nevaram...
jbg najvise bi volio kad bi oboje bili sretni onda bi to bio najljepsi THE END u ovoj tvojoj lijepoj i pomalo tuznoj ispovjesti...

@TTgirl
ako mozete malo spustiti loptu na zemlju bez povisenih tonova... neznam kakvi su vam filmovi u glavi ali rijesite to u obostranu korist  'friend' mislim da bi svi clanovi foruma poslje toga bili  :mrgreen: :lol:  i od srece :drunk:

vuksa:

--- Citat: t1000  Decembar 20, 2007, 10:29:54 posle podne ---Svaka cast na hrabrosti sto si ovako javno napisao tvoju love story...
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju