Ostalo > Offtopic

vas stats

<< < (4/8) > >>

Zoka:
ma da.. mali pedja :)
vidis da nece da kaze da nam ne nabije kompleks.. tako je pedja, nemoj reci :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Papageno ---ma da.. mali pedja :)
vidis da nece da kaze da nam ne nabije kompleks.. tako je pedja, nemoj reci :)
--- Kraj citata ---
:twisted:  :twisted:  :twisted: SAMO OVO...107 AND STILL GROWING :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: ...sada sam na dijeti i poceo uzmati hemiju,vratio se u trening...

pedjos in the road again :twisted:  :twisted:  :twisted: ..

TARGET-MEDITTERANIAN CHAMPION SHIP 8)  8)

laracroft:
a kako se zene mere?jel postoji neki optimum za visinu 174-175?

Manimal:

--- Citat: eXeR ---koji su vase mjere, ruke,listova, prsa,stokama...najvece tezine na benchu. mrtvom, cucnju....
meni ruka 40 cm, listovi isto 40 cm,prsa oko 110-112 cm, stomak-hm..tajna... izmedju 85-90cm-kad uvucem-82.prije sam imo manje od 80!!!majke mi!!
bench mi je bio 120 1 ponavljanje najveci kad sam bio na aas, sad mi je slab 80+kg.
cucanj je 130 bio, sad 90+, mrtvo mi je 100kg 8 ponavljanjasad, bio je 130+

najveca tezina mi je bila 88 kg, a kad sam poceo s teretanom ,imo sam oko 58-62 kg....i lijep trbuh, sad fatass
--- Kraj citata ---

Kada pogledam slike koji si neki dan postavio i vidim koliko si ogroman, malo se cudim da ne dizes vise na benchu i cucnju. A koji si ti to AAS koristio, vidim da je napravio fantasticne rezultate. Samo nastavi tako, jos jedno 6 mjeseci treninga i mozes na takmicenje.
Good luck.

milovan:
ja na 180 cm i 66 kg imam obim ruke 35 cm, obim grudi 112 cm, i stomak 74 cm....
Najvisa kilaza na bench 100 kg 1x
Al evo nesto sa cime mogu da se pohvalim, 42 siroka zgiba iz jedne serije.... letos....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju