Ostalo > Offtopic

vas stats

<< < (6/8) > >>

Zoka:
[quote="pedjosma ..vi zene ste stalno nezadovljne sa centimetrima :twisted:  :twisted:[/quote]

cccccccccc :)

milovan:
90 60 90 za zenu, ....... zakon....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Papageno ---[quote="pedjosma ..vi zene ste stalno nezadovljne sa centimetrima :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

cccccccccc :)[/quote] :twisted:  :twisted:  :twisted:

laracroft:
ma ok....njene su super ali meni je to previse,ja sam u fazonu zategnuto i izdefinisano ali ne i da iskace onako to je zato sto sam rekreativac,aj videcu.nisam nezadovoljna mene samo brine dal su mi butine i kukovi siroki jer od mladjih dana ples,pa tenis,pa sad malo teretane .ce vidimo al  hvala na podacima.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: laracroft ---ma ok....njene su super ali meni je to previse,ja sam u fazonu zategnuto i izdefinisano ali ne i da iskace onako to je zato sto sam rekreativac,aj videcu.nisam nezadovoljna mene samo brine dal su mi butine i kukovi siroki jer od mladjih dana ples,pa tenis,pa sad malo teretane .ce vidimo al  hvala na podacima.
--- Kraj citata ---
..pa stvarno nemam pojma...ai licno mislim da je to bas indiviudalna stvar bas i pogotvo kod zena..razumes....svak ima neku drugaciju viziju i milsim kada bi se to merilo........odkud znam..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju