Ostalo > Offtopic
vas stats
Zoka:
[quote="pedjosma ..vi zene ste stalno nezadovljne sa centimetrima :twisted: :twisted:[/quote]
cccccccccc :)
milovan:
90 60 90 za zenu, ....... zakon....
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---[quote="pedjosma ..vi zene ste stalno nezadovljne sa centimetrima :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
cccccccccc :)[/quote] :twisted: :twisted: :twisted:
laracroft:
ma ok....njene su super ali meni je to previse,ja sam u fazonu zategnuto i izdefinisano ali ne i da iskace onako to je zato sto sam rekreativac,aj videcu.nisam nezadovoljna mene samo brine dal su mi butine i kukovi siroki jer od mladjih dana ples,pa tenis,pa sad malo teretane .ce vidimo al hvala na podacima.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---ma ok....njene su super ali meni je to previse,ja sam u fazonu zategnuto i izdefinisano ali ne i da iskace onako to je zato sto sam rekreativac,aj videcu.nisam nezadovoljna mene samo brine dal su mi butine i kukovi siroki jer od mladjih dana ples,pa tenis,pa sad malo teretane .ce vidimo al hvala na podacima.
--- Kraj citata ---
..pa stvarno nemam pojma...ai licno mislim da je to bas indiviudalna stvar bas i pogotvo kod zena..razumes....svak ima neku drugaciju viziju i milsim kada bi se to merilo........odkud znam..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju