Ostalo > Offtopic

Pop Mjuza...pomoc i savjet

(1/14) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Dakle treba za doček nove godine pomoć, sad me zanimaju pjesme koje su u điru, a problem je u tome što ja inače ne slušam taj tip glazbe, a prijatelj je reka da naučim napamet Seka Aleksić - Aspirin, upravo sam skinuo pjesmu raspalio na liniji, mater popizdila da sam puka, sad mi trebaju ljudi da mi kažu 20 tak tih hitova da ne budem mutav na zabavi kao prošle godine, uglavnom ASPIRIN je zakon, sad kad Dijan ovo pročita ima da se smije dva dana jer zna da nisam baš ljubitelj narodnog... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sasacg:
Aj ne lazi da ne slusas tu muziku :lol: :lol:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: sasacg  Decembar 28, 2007, 01:56:25 posle podne ---Aj ne lazi da ne slusas tu muziku :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Kunem se sa svim svojim ramenima, bicepsima, ledjima, nogama...ma nije stvarno, evo pitaj Dijana kad sam kod njega na tulimima stojim kao mutav doduse on sluša hardcore narodno, sa puno harmonike a to mi ne ide nikako pa čak niti na silu, Sekica mi leži, još kad sam vidio da je kao barbika još više udara aspirin.

Daj piši neku top ljestvicu i ne zajebavaj...

nellle:
seka aleksic rules!!!!

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: nellle  Decembar 28, 2007, 02:00:37 posle podne ---seka aleksic rules!!!!

--- Kraj citata ---
Zajebavate vi mene vidim ja...pa oće netko napisat neku pjesmu ili samo govorite kako je Sekica fina maca???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju