Ostalo > Offtopic

m. sarcev dvd set

<< < (21/24) > >>

Markoni:
e ako znate makar malo engleskog razumecete sve

Corey:
Uzeo sam danas i imam jednu malu zamerku :)
jes da uzimam u neku ruku "pirat" ali zar mora to da se vidi :D
omot za cd je mogao da bude sa više boja kao i da se uradi štampa na cd-ovima,a ne Verbatim pa 1,2,3 :)
poz i super je set.

dr_rapid:

--- Citat: Corey ---Uzeo sam danas i imam jednu malu zamerku :)
jes da uzimam u neku ruku "pirat" ali zar mora to da se vidi :D
omot za cd je mogao da bude sa više boja kao i da se uradi štampa na cd-ovima,a ne Verbatim pa 1,2,3 :)
poz i super je set.
--- Kraj citata ---

Momcino, mojne da zezas. Taj DVD je promenio moj hajde da kazem zivot, tako i da sam dobio sve to bez omota, opet se ne bih zalio. Matrerijal je fantastican! ;)
Pozzzz

bajic:
E Corey mora da trazis dlaku u jajetu, i NIJE PIRAT< DISTRIBUIRA SE UZ ODOBRENJE IZVESNOG MILOSA SARCEVA AKO SI CUO ZA NJEGA. A ako mozes bolje kontaktiraj MR.Biga pa se dogovaraj sa njim.

MR.BIG:
Corey- stvarno ne znam sta zelis za 850 dinara, ej bre za te pare ne mozes dve ture pica popiti!!!!!!!

Ako bih stampao diskove mislis da bi toliko kostalo, i ovako je velikom broju ljudi i ovo puno. Sto se tice omota, original ima jos manje boja tako da nisam zeleo puno da odstupam od toga.

90% filmova koje prodajem su presnimljeni originali i slika i zvuk su kao i na originalima. Znaci za ZAISTA MALI novac svako moze da sebi obezbedi zavidnu kolekciju BB DVD filmova. Ne radi se o nekim DiVX verzijama sa interneta vec o originalnim snimcima.

Kad smo vec kod omota evo nekoliko od mnogih filmova koje prodajem, ima malo vise boja  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju