Ostalo > Offtopic
m. sarcev dvd set
MR.BIG:
DVD 1
Grudi , Butine, Ledja, Ramena , Biceps
DVD 2
Triceps, Zadnja loza, Listovi, Stomak
DVD 3
Ishrana, Zanimljivi momenti sa snimanja, Slide Show
Skyline:
--- Citat: lenjstina ---
--- Citat: MR.BIG ---Potrudicu se da bude ista cena, ali zaista nece biti tako brzo jer ima bas dosta posla .
--- Kraj citata ---
Pa bilo bi dobro da se udruzimo malo pa da ne radi sve samo jedan covek, icice brze, a i mislim da ovakav jedan set zasluzuje prevod na srpski. Ipak ga je srbin i napravio :)
Mr. big mogao bi da podelis zaduzenja zainteresovanim, pa da se sve sto pre realizuje? Ili neka slicna ideja?
--- Kraj citata ---
Bigi kako ide realizacija prevoda,da li ce to biti u skorije vreme,jel se uopste ima neki rok,jer stvarno je velika steta da se takva jedna dragocenost ne prevede na srpski!!! :(
A i mogu da se kladim da bi i prodaja samim tim skocila,jer vecina ne zna engleski,polazim od samog sebe,znam pomalo engleski ali ne i da bih razumeo perfektno sta neko prica na njemu!
Sa druge strane,znam da je malo zajebano prevesti jel ima dosta strucnih pojmova sigurno,da li ste mozda nasli nekog u vezi prevoda?!
bush:
Nema previse strucnih pojmova, Milos se trudio da objasni sto jednostavnijim jezikom.
ghoul:
i ja sam zainteresovan za titlovanu verziju
MR.BIG:
Isreno nece skoro, izuzetno je spor proces jer nije samo prevod posao vec i uklapanje istog u film. Ali ko ima osnovno znanje engleskog bez ikakvih problema moze da ukapira sve u vezi treninga. Ma ukapirace i ko ne zna uopste engleski, Milos gestikulacijom i pokazivanjem sasvim lepo objasnjava svaku vezbu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju