Ostalo > Offtopic
m. sarcev dvd set
MR.BIG:
Ti si danas malo umoran izgleda : )
Nista nije izostalo sa onih DVD-jeva, nema tog DVD koji moze pokriti sve iz BB, ni foruma , ni knjige, ..... Samo sam rekao da moze biti dobra dopuna, jer je prikazan daleko veci broj vezbi ali nisu tako detaljno objasnjene. No, uputstva sa seta "Secrets Of ..." se mogu primeniti na sve vezbe.
materijalmen:
--- Citat: MR.BIG ---Ti si danas malo umoran izgleda : )
Nista nije izostalo sa onih DVD-jeva, nema tog DVD koji moze pokriti sve iz BB, ni foruma , ni knjige, ..... Samo sam rekao da moze biti dobra dopuna, jer je prikazan daleko veci broj vezbi ali nisu tako detaljno objasnjene. No, uputstva sa seta "Secrets Of ..." se mogu primeniti na sve vezbe.
--- Kraj citata ---
znaci na ovom drugom su vezbe bolje objanjane...da malo sam umoran, i nervozan jer ne znam sta da radim sa NO stvarima...i niko nema dobar odgovor...
al, bice sve u redu...
THX :wink:
Big_Rasha:
--- Citat: MR.BIG ---
--- Citat: materijalmen ---
--- Citat: MR.BIG ---400 dinara + PTT troskovi
--- Kraj citata ---
Za 3dvd??? 8O 8O 8O Nije bilo nekih 950 sa ptt??? :?: :?: :?: :?:
--- Kraj citata ---
"True BodyBuilding" je 400 + PTT troskovi :D
"Secrets Of The Pros" ostaje isto :D
--- Kraj citata ---
HaHaHa... Umalo da nas prevaris...
materijalmen:
da i ja sam zamalo narucio :D
MR.BIG:
--- Citat: materijalmen ---
--- Citat: MR.BIG ---Ti si danas malo umoran izgleda : )
--- Kraj citata ---
znaci na ovom drugom su vezbe bolje objanjane...da malo sam umoran, i nervozan jer ne znam sta da radim sa NO stvarima...i niko nema dobar odgovor...
al, bice sve u redu...
THX :wink:
--- Kraj citata ---
Rekao sam da je na "True BB" prikazan veci broj vezbi a da je "Secrets Of .." daleko detaljnije objasnjen. Izgleda da si bas umoran :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju