Multimedia > Slike/Muškarci
Dragan Paunovic
GORAN_ILIC:
Inace na ovogodisnjem Iron man pro takmicenju Dragan nastupa sa 10-ak kilograma vise u odnosu na pre par godina tako da je to ogroman napredak za njega.
U ovogodisnjoj konkurenciji koja je i najjaca do sada ocekuje i prizeljkuje plasman medju prvih 15, sto bi mu donelo jos sponzorskih ugovora i jos dobrih aranzmana.
Trenutno je jedini Srbin koji nastupa u ovoj Pro u sezoni i zelim mu puno uspeha.
vuksa:
na poslednjoj slici mu je extra rucarda
gogi:
ma ODLICAN svaka cast
Dule_Madzarovic:
I ja zelim Draganu svu srecu i sve najbolje.
Dragana mozemo ocijeniti kao takmicara na dva nacina, vrlo jednostavno. Ako bi ostao amater, bio bi TOP amateur competitor, kao PRO nema mogucnosti za bolje plasmane. Opet ne vjerujem, da bi mogao popraviti tijelo do te mjere, da bi znacio nesto u PRO cirkusu, eto zasto ponekad zaborave, da jih stave na start listu.
Ali u svakom slucaju, sa svim postovanjem, neka mu je sa srecom.
NEGOVAN_JOVANOVIC:
pozdrav za polomca,Draganu zelim mnogo uspeha u bodi bildingu i u privatnom zivotu,Dragana znam dosta dugo,dok je bio u srbiji mnogo puta smo putovali zajedno i druzili,mogu da kazem da je extra bilder i jos bolji covek.Imam informaciju da ce ove godine doci u kragujevcu,gde ce biti odrzano drzavno prvenstvo u bodi bildingu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju