Ostalo > Offtopic
clipovi
markoni87:
8O :twisted: :twisted: :twisted:
dr_rapid:
--- Citat: Vojislav ---Od tog sajta sa video klipovima hocu da zaradim i zato sam ga i napravio na engleskom, jer da sam i to uradio na srpskom ne bih nista zaradio. Ja ne vidim nista lose u zaradi na Internetu, a ti eXeR si dobio pocasnu titulu i imaces jednu zvezdicu ma koliko poruka budes slao na forum. 8)
--- Kraj citata ---
Voja bas si :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x
:twisted: :twisted: :thumbright:
MR.BIG:
Monica je ............................. : )
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: pedjos --- .a u cemu ej fora sa tim ajtom..engleski,reklamiranje prozovda...sta je to....nije mi jasno nista....
--- Kraj citata ---
Pa to je sajt na engleskom koji je pravljen za ljude sa engleskog govornog podrucja, na kojem sam prvo postavio prodaju proizvoda sa Amazona, a onda sad i video clip-ove, a imam nameru da postavim i neke slike koje sam poskidao sa Net-a ali ih nigde nema besplatno, vec se svuda placaju, a ja cu ih postaviti da mogu da se vide i snime 100% besplatno. Nisam to hteo da pravim na srpskom, jer od toga onda nista ne bih imao, a ovako mogu da zaradim od prodaje preparata i od reklama koje se vrte na sajtu, a bice i jos gomile drugih stvari. OK?
--- Kraj citata ---
..pa dobro..defitinvo ja ne kopcam neke stvari po ptianju toga kako sljaka sam net al ok...
eXeR:
--- Citat: Vojislav ---Od tog sajta sa video klipovima hocu da zaradim i zato sam ga i napravio na engleskom, jer da sam i to uradio na srpskom ne bih nista zaradio. Ja ne vidim nista lose u zaradi na Internetu, a ti eXeR si dobio pocasnu titulu i imaces jednu zvezdicu ma koliko poruka budes slao na forum. 8)
--- Kraj citata ---
hvala ti :) . meni zvijezdice ama bas NSTA nme znace
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju