Ostalo > Offtopic
Teretana u New Yorku???
ivan2big:
Previse je to skupo i komlikovano.
Ja na tvom mestu ne bih nigde ni vezbao,neko kad dodjes u majcicu Srbiju ti udri!
Kakva Amerika,kakvi bakraci!
bez padez:
Hahaha cek sad moram u skolu, odgovoricu tamo...
Nico:
ja sam se skroz izgubio...
placao si 15 eur po treningu u Srbiji, ok, ali jel se ta zena u Americi zacudila jer je to mnogo, ili malo ili sta,
i ako hoces da kazes da je to po tebi ok cena (15 EUR), zasto sad kazes da treba da razmislis za ovu FULL teretanu koja kosta 80 USD mesecno, i da trazis nesto jeftinije.....ne shvatam
bez padez:
Ummmm... ni ja ne kontam skroz ovo drugo, al ajde onda da ponovim. U srbiji sam placao oko 150 evra mesecno za teretanu i privatnog trenera. Isao sam tri puta nedeljno i tako. Ovde je normalno da se godisnje placa teretana i to po jedno 1000 dolara, samo za teretanu. Kazem ovde je 80 dolara mesecno, to jest 960 dolara mesecno, znaci nije toliko lose s obzirom a to kolko je dobro mesto, samo sumnjam da ce mi keva i cale dati pa trazim jeftinije. A da, zena se cudilo u fazonu nenormalno malo. Ovde je privatni trener fazon od 500 do 1000 evra mesecno. Ne znam, kako gde. To ja mislim pokrica te informacija. Medjutim, raspolezenjem mojih mislim da cu ostati na trcanju napolje i sklekovima i trbusnjacima kuci :( Al dobro, videcu.
vuksa:
iskreno ni ja ti ne bih dao tolike pare:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju