Ostalo > Offtopic
Nasser Interview 4-deo...
nicija_zemlja:
Neznam da li je ko od vas vec citao- ali ovde Nasser govori o mnogo stvari vezano za Milosa, pa i za njegovu suprugu eheh. Sad neznam koliko ovde ima istine i koliko je to tacno, ali Nasser se cini kao reliable source :)... Uglavnom ceo interview je jako interesantan- govori o mnogim aktivnostima ili neaktivnostima Milosa Sarceva i spominje rekreacione droge vezane za Milosa kao i deception protiv njegovih atleta...
H2SO4:
pa fino bi bilo da se udruzi sa Musafom Mohamedom pa objave knjigu ili chak snime film o Sharchevu :lol:
sasacg:
--- Citat: H2SO4 Januar 07, 2008, 01:36:44 pre podne ---pa fino bi bilo da se udruzi sa Musafom Mohamedom pa objave knjigu ili chak snime film o Sharchevu :lol:
--- Kraj citata ---
A Pera,njega si zaboravio :lol:
nicija_zemlja:
--- Citat: H2SO4 Januar 07, 2008, 01:36:44 pre podne ---pa fino bi bilo da se udruzi sa Musafom Mohamedom pa objave knjigu ili chak snime film o Sharchevu :lol:
--- Kraj citata ---
Eheh pa dobro Silvio Samuel i Sonny "The Thunder From Down Under" Schmidt mogu se komotno svi ukljuciti i baciti svojih 5 centi na papir... Ali sala na stranu Milosa sam video par puta i poprilicno mi se svideo, bio je brutalno iskren i uvjek je odvajao vreme za svoje obozavaoce... Samo ipak se postavlja pitanje da li je sve ovo "coincidence" i zasto ga mnostvo ljudi napusta sa nekim nezadovoljnim misljenje,.. Silvio Samuel je nedavno na getbig forumu imao diskusiju sa Miskom i dotakao je par stvari sto su bile jako zanimljive... Uglavnom kako iskoristava svoje atlete, i da ih previse "charge" za svoj udio u njihovom treningu
nicija_zemlja:
--- Citat: sasacg Januar 07, 2008, 01:41:11 pre podne ---
--- Kraj citata ---
A Pera,njega si zaboravio :lol:
--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo da nam Misko obrazlozi njegovu stranu... Siguran sam da ce na getbig forumu biti aktivan veceras pa videcemo sta ima za reci jer Nasser je dotakao i previse osobnih stvari
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju