Ostalo > Offtopic

koliko sex-partnera moz jedna cura danas da ima dok se neuda?

<< < (14/29) > >>

sasacg:
Ovo smo kekka i ja samo hipoteticki iznijeli svoja misljenja,nikome ne zelim da mu zivotna saputnica ima 30-ak momaka u biografiji :twisted:

Gjoroski:

--- Citat: sasacg  Januar 09, 2008, 11:51:35 posle podne ---
--- Citat: Kekka  Januar 09, 2008, 11:39:53 posle podne ---Nije bre njemu do broja, nego mozda bio neko bolji ! :)

Postoje situacije i kada taj broj ne smeta,vec prija. Recimo kada nam kazu da smo od njih 30 mi najbolji ! :)
To je ono sto ustvari svako uvo zeli da cuje :)

Pozdrav :)

--- Kraj citata ---

A mislis da svakom od tih 30 nije rekla da je bas on najbolji :lol:

--- Kraj citata ---
Pozdrav :)
[/quote]

A mislis da svakom od tih 30 nije rekla da je bas on najbolji :lol:
[/quote]

Pa normalo da ste(smo) najbolji, bar u  trenutku kada se izjavljuje taj epitet. Jer okolo NEMA KONKURENCIJE :)

H2SO4:
sve sociolog do sociologa :lol:

Milan J:

--- Citat: H2SO4  Januar 08, 2008, 10:44:56 posle podne ---valja razgranichit nazovimo ozbiljnije zene i ove druge potroshni materijal.
i to je to ...

--- Kraj citata ---

Svaka moze da bude ozbiljna ako ima dovoljno materijala za to. nema veze s kim je spavala.

Milan J:

--- Citat: big v  Januar 09, 2008, 12:55:51 pre podne ---Nekapiram zasto je bitno koliko je ko imao partnera,kljucna rec je imao-la ali kad je sa tobom onda je sa tobom.Svi mi imamo proslost glupo je gledati na taj nacin ,musko je kralj ako ima sto vise a zena je drolja,pa nije srednji vek.A pogotovo podele tipa ova je fina a ova nije,a ko si ti da odredis sta je fino,ako ces podele onda prolazi samo ona sa ovom mi je lepo sa onom nije,a sta je bilo pre toga i koliko bas me zabole djon.Samo nesigurni ljudi obracaju paznju ta te trivijalne stvari,lepo rece neznalica ako cu da biram bar da izaberem onu koja zna.

--- Kraj citata ---

Big V

od skora citam tvoje postove i dobri su. Ii ako si mlad imas dobar rezon i sirinu.

Sto bi zena bila drolja ili potrosna ako ima vise partnera on nekog broja. A ja sto sam spavao sa dva ili tri puta vise partnerki od nje, ja sam zlatan, super tip.

To je grozna predrasuda.

Po cemu to ja nisam potrosna roba nego bas tamo neka ona?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju