Ostalo > Offtopic

koliko sex-partnera moz jedna cura danas da ima dok se neuda?

<< < (17/29) > >>

bojan lepojevic:
zanimljivo..pa stavi se u mozak takvih devojaka..radile sta su radile, shvati da je mozda i gresila i nema se nikada za sta kajati, ali jednostavno pozeli porodicu, sigurnost. Mislim da to svi mi zelimo u jednom trenutku, zasto i "te" devojke ne bi imale takve zelje???
Brak je malogradjanska institucija koja ce skroz izgubiti svoj smisao u buducnosti..ne odgovaram ti-ne odgovaras mi i CAO!!!

mrki:
može ovako:

> Sin pita oca:
> Je li istina da u nekim delovima Afrike muskarac ne
> poznaje zenu sve dok se ne ozeni?
> Otac:
> Tako ti je, sine moj, u svim zemljama.

ili ovako:

> Klinac pita oca:
> Koliko kosta zenidba?
> Otac:
> Ne znam, sine. Jos i sad placam.

a žene bi rekle ovako:

> Brak je trijumf maste i inteligencije.
> Ako hoces da ti suprug pazljivo slusa svaku rec koju
> kazes,
> pricaj u snu.

Tanja U.:
hmmmm ... pa to "ne odgovaram ti - ne odgovaras mi - ciao" mi je nekako, necu reci neozbiljno, nego zvuci previse lako odustajanje, otkacis nekog zbog prve prepreke ... ne kazem Body da si na to mislio, daleko od toga, samo dajem svoje misljenje, ok? :)
nisam protiv braka, a sigurno nisam ni za brak "pod moranje" kao da je to nesto sto svi moramo (!!!) da uradimo ... mora se samo umreti :) no svakako se treba poprilicno potruditi, i napraviti puno kompromisa, istolerisati kojesta jer niko nije savrsen (kao sto ja nekad pretrpim neku glupost uradjenu od strane mog partnera, tako sigurno i on ponekad nesto presuti, bar se nadam, hahahhaha), pa ako zaista, ali zaista ne ide, e onda ok - razlaz ...
No, da ne idemo sad u zesci off, ipak je tema "koliko partnera ..." :)

H2SO4:
mladi sociolozi

nellle:
ne buncajte

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju