Multimedia > Slike/Muškarci

Craig Core

(1/10) > >>

t1000:
Da li neko zna sta se desava sa ovim covekom?Da li se i dalje bavi BB-om ili nam daju laznu nadu...
Evo jednog odlomka o njemu:
Britanski fotograf Geoff Collins 1984. godine obavestio je javnost da u Birminghamu postoji jedan momak po imenu Dorian Yates. 16 godina i 6 Dorianovih Sandow titula kasnije Geoff otkriva jos jednog buduceg sampiona. On se zove Craig Core, rodjen je 1979. godine i zivi u Plymouthu u Engleskoj. Visok je 181 cm i ima takmicarsku tezinu 114 kg. Ima sve predispozicije da postane zvezda. Upamtite ovog momka.

milovan:
strasna ramena....

Dionis:
samo ova slika je iz 2001 otprilike znaci on je tu imao 21 godinu.....nazalost i ja sam samo tu sliku video josh pre par godina na sajtu bodybuilding.co.yu koji vise ne radi uz ovaj text gore.....

t1000:
Dionis,taj sajt se ne pomera godinama a bas sam slucajno pronasao sliku od ovog "mladica". :lol:  Zanima me sta je sa njim posto ima strasne predispozicije da postane prvak-rameni pojas sve govori i njegova kilaza...
Stvarno izgleda zastrasujuce dobro.

Big_Rasha:

--- Citat: t1000 ---Dionis,taj sajt se ne pomera godinama a bas sam slucajno pronasao sliku od ovog "mladica". :lol:  Zanima me sta je sa njim posto ima strasne predispozicije da postane prvak-rameni pojas sve govori i njegova kilaza...
Stvarno izgleda zastrasujuce dobro.
--- Kraj citata ---

Izgleda krsh. Ako cemo o proporcijama ruke i ramena se ne mogu porediti sa grudima, stomak je u ofsajdu, a sta mu se desilo sa trapezima??? Ledja su verovatno kao i trapez. Divite se ovom coveku a pljujete po Roniju, a ni ne znate sta je proporcija!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju