Multimedia > Slike/Muškarci
Craig Core
t1000:
--- Citat: milovan ---
Pa da uporedim npr coveka koji vezba eto nekih 10 god , na kreatinu amino i proteinu,( da kazemo da je to prirodno ) i da uporedimo nekoga ko je s vremena na vreme koristio aas ali kome je eto npr tek 5 god vezbanja....
quote]
Ja vezbam dve godine i pobedi me lik koji vezba samo 3 meseca.Koja je to razlika?A kada je usao u teretanu objasnjavao sam mu kako da trenira,sta najvise da jede,pije...
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
--- Citat: t1000 ---
--- Citat: milovan ---
Pa da uporedim npr coveka koji vezba eto nekih 10 god , na kreatinu amino i proteinu,( da kazemo da je to prirodno ) i da uporedimo nekoga ko je s vremena na vreme koristio aas ali kome je eto npr tek 5 god vezbanja....
quote]
Ja vezbam dve godine i pobedi me lik koji vezba samo 3 meseca.Koja je to razlika?A kada je usao u teretanu objasnjavao sam mu kako da trenira,sta najvise da jede,pije...
--- Kraj citata ---
...cekaj...i ko je tu kome na kraju kriv..on tebi ili ti njemu...
pa o cemu vi rasrpavljate ljudi???
--- Kraj citata ---
Sasa Dimitrijevic:
Pedjo u vezi ovoga ne vredi raspravljati. Svakakvih gluposti procitah gore. Ispada da su bodibilderi koji uzimaju AAS u najmanju ruku narkomani, a ova decica i ne zanaju da su bilderi tek na 6 ili 7 mestu po kolicini i nacinu uzimanja medikamenata odnosto kako klinci kazu "steroida".
Na prvom mestu su vam biciklisti. Da li ste ikada vozili biciklu. E pa probajte da prodjete 170 km za nepuna 2 sata pa cete shvatiti o cemu pricam. Pa onda atleticari. Kao sto neko gore rece, treniraju prirodno i samo obaraju rekorde. Dizaci tegova, hmmm. O Ragbistima necu da pricam nista, tu se valjda dovoljno vidi agresivnost, brutalnost i sirova snaga koja deluje zbog koriscenja AAS kroz njihova tela. Pa naposletku i fudbaleri, kosarkasi, rukometasi..... Tvrdim da je svaki profesionalni sportista makar probao u zivotu nesto od nedozvoljenih sredstava.
Obicni ljudi "naturalci" to jednostavno ne mogu da shvate. Neko rece da trenira godinu dana i pretekao ga je decko za 3 meseca, hahahaha. Nesto smesnije nisam cuo u zivotu. Pa cak i da se za ta tri meseca "napucao" steroidima, najverovatnije ce sve to da ispisa po zavrsetku kure.
Koliko ti dugo treniras Pedjo? (verovatno 15-tak godina). E tome ja pricam. U ovom sportu dolaze rezultati samo ogromnim radom, trudom, ishranom i odmorom. Suplementi i steroidi naravno pomazu, ali ako izostaje makar jedan deo od ovih nabrojanih elementa, nema napredka.
Prema tome kao sto rekoh ne vredi sa "naturalcima" pricati na ovu temu, jer su oni "dobili prirodne misice" a mi napumpane i neprirodne. koliko puta sam cuo da neko kaze ja kad bih uzeo steroide ja bih bio 2 puta veci ili slicne gluposti.... To nema veze sa vezeom.
Mada cast izuzecima postoje i ljudi koji su natural, ali odlicno poznaju materiju oko koriscenja steroida, ali ne zele ili im je jos rano da pocnu da koriste AAS.
t1000:
--- Citat: sasadim ---
U ovom sportu dolaze rezultati samo ogromnim radom, trudom, ishranom i odmorom. Suplementi i steroidi naravno pomazu, ali ako izostaje makar jedan deo od ovih nabrojanih elementa, nema napredka.
--- Kraj citata ---
"DA SE PRIMETITI"... :(
milovan:
Neka radi ko kako hoce , ali kako biste svi vi ne-naturalci izgledali da se niste bocnuli ? ? ? to me bas zanima,.... da bi posle neko rekao ma aas nije nista ako ne treniras, ma daj... najlakse je ubosti se i vezbati biti velik, al je fora takav i ostati... nagledao sam se mnogo takvih ljudi i to me je zgadilo prema aas... jedan dan dodje decko dize 50 kg bench, posle kure metanom i testosteronom, izbaciuje 120 ko iz pic*e i sta je tu poenta ? Kada sve to prodje ostace na nuli....... usput ce i da sjebe nesto na sebi....
Ok ko to radi profi kao pedja i ovde jos par ljudi, ali onaj ko ne misli da nastavi sa time bolje i da ne uzima , eto tako barem ja razmisljam....
....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju