Ostalo > Offtopic

Happyland

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:
prijavi se u emisju sve za ljubav.....samo pazi da ti kalinic nju ne osine :twisted:  :twisted:  :twisted: .....

Nikae:

--- Citat: ghoul ---google.com

HAPPYLAND   
Glavna 31
11080 Zemun   
011 2193 330
gordanagaj@beotel.net      
Gordana
Gaj   

nadam se da sam pomogao ;>
--- Kraj citata ---

Cuo sam se ja sa njima jedno 5 puta, oni kao imaju ali ne mogu da nadju ovo ono, zvacu ih opet ali teskooo da oni imaju, ili nece da daju.

U svakom slucaju Hvala!!

Nikae:

--- Citat: pedjos ---prijavi se u emisju sve za ljubav.....samo pazi da ti kalinic nju ne osine :twisted:  :twisted:  :twisted: .....
--- Kraj citata ---

Nisam ni ocekivao pametniji odgovor od tebe :D .... cudi me da nisi upotrebio izraz "prasnuo" ... koji sam ja pokupio od tebe i stalno ga koristim ^_^

To mi svi preporucuju, ali nije da ja nju volim, samo zelim da je opet nadjem po svaku cenu, za nju odavno imam rezervisan jedan mali deo mesta u mom srcu. Ja imam devojku, koju volim....ma sta pricam kad me necete shvatiti...Jednostavno sam avanturistickog duha....

Moram je naci po svaku cenu!....ali nista od toga ako nemam njeno prezime :( ... i to je bilo '95 , ne '96

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Nikae ---
--- Citat: pedjos ---prijavi se u emisju sve za ljubav.....samo pazi da ti kalinic nju ne osine :twisted:  :twisted:  :twisted: .....
--- Kraj citata ---

Nisam ni ocekivao pametniji odgovor od tebe :D .... cudi me da nisi upotrebio izraz "prasnuo" ... koji sam ja pokupio od tebe i stalno ga koristim ^_^

To mi svi preporucuju, ali nije da ja nju volim, samo zelim da je opet nadjem po svaku cenu, za nju odavno imam rezervisan jedan mali deo mesta u mom srcu. Ja imam devojku, koju volim....ma sta pricam kad me necete shvatiti...Jednostavno sam avanturistickog duha....

Moram je naci po svaku cenu!....ali nista od toga ako nemam njeno prezime :( ... i to je bilo '95 , ne '96
--- Kraj citata ---
..zasto mislis"pametniji odgovr"..pa ja te lepo savetujuem a gle tebe,...pa eto.

Nikae:
Mislio sam za ono "osine" ... ali ovo "sve za ljubav" je super ideja :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju