Ostalo > Offtopic

ZAŠTO ROK ZVEZDE UMIRU MLADE...?

<< < (5/8) > >>

dr_rapid:

--- Citat: Lola  Januar 17, 2008, 09:23:57 posle podne ---Ono sto mene nervira sto te rokere i repere , s posebnim osvrtom na kurta iz nirvane i 2paca , posle smrti kuju u zvezede kao da su umrli boreci se u ratu . Drogirana budala i kriminalac i nezasluzuje bolje , i umesto da tu poruku daju deci , oni ih predstavljaju kao legende jer su eto jadni umrli mladi .

--- Kraj citata ---
Kad ti kojim slucajem napises rime ili bar jednu pjesmu kao stoje to 2 pac radio, onda mozes da pises ovakve komentare. Upravo takvi imaju vjecnu slavu jer su ostavili nekakvo djelo iza sebe. Sad ako neko ne moze da od 2 Paca uzme korisno a odbaci lose (niko nije savrsen, da jebe rak raka to ne postoji), taj  takvoj muzici ne treba da prilazi. Dobro sad, ne zamjermim ti,  ipak ta muzika nije za svakoga, neko voli da cupka uz lepog ovog i onog bez grama mozga, a neko voli da cuje poruku, osjeti nekakvu smisao. Ukratko, muzika se ne slusa, nju treba osjetiti. Tako da ako nesto ne razumijes, nemoj kritikovati, ok?

ATJ LUCKO™:

--- Citat: Lola  Januar 17, 2008, 09:23:57 posle podne ---Ono sto mene nervira sto te rokere i repere , s posebnim osvrtom na kurta iz nirvane i 2paca , posle smrti kuju u zvezede kao da su umrli boreci se u ratu . Drogirana budala i kriminalac i nezasluzuje bolje , i umesto da tu poruku daju deci , oni ih predstavljaju kao legende jer su eto jadni umrli mladi .

--- Kraj citata ---

u potpunosti se slasem  ;bravi;

big v:
Mnogi ostave neko delo iza sebe,sad pitanje je ukusa kome ce se sta svideti.Neko voli raspevane gangstere neko raspevane podgrejane leseve,neko nepismene narikace i splavarenje savom ukusi su razliciti.Ali cinjenica je da se ljudi nebi secali vecine tih likova da ih mediji stalno ne evoluiraju.Mediji su krivi za sve 'pounch'

Lola:

--- Citat: dr_rapid  Januar 17, 2008, 10:00:42 posle podne ---Upravo takvi imaju vjecnu slavu jer su ostavili nekakvo djelo iza sebe.
--- Kraj citata ---
Upravo o ovome pricam . S ovom porukom odrastaju deca . Ne slusam njegovu muziku , ali kakve god da je rime napisao ne vidim kako to opravdava bavljenje kriminalom . Ja cu moje dete da ucim drugim vrednostima .

dr_rapid:

--- Citat: Lola  Januar 18, 2008, 08:08:36 pre podne ---
--- Citat: dr_rapid  Januar 17, 2008, 10:00:42 posle podne ---Upravo takvi imaju vjecnu slavu jer su ostavili nekakvo djelo iza sebe.
--- Kraj citata ---
Upravo o ovome pricam . S ovom porukom odrastaju deca . Ne slusam njegovu muziku , ali kakve god da je rime napisao ne vidim kako to opravdava bavljenje kriminalom . Ja cu moje dete da ucim drugim vrednostima .

--- Kraj citata ---
A.. ok. Pa naveo sam bas da treba razluciti izmedju dobrog i loseg. Upravo i diskutujem o ovome sa tobom jer si navela 2 Paca, nekog ko ipak nesto znaci i ima za sebe. Da si uzela bilo kog drugog repera, npr 50-ja (posto danasnji rep ode u k...), totalno bih te podrzao. Nego, evo ti jedna stvarcica koja lijepo objasnjava zasto i kako, nadam se ca ces razumeti. Pozzz
http://www.youtube.com/watch?v=PIe0G2nJYhs
P.S. 2 Pac ne opravdava bavljenje kriminalom, posto ne slusas vidim da i ne razumes, nego imas takvu sliku. Reperi tipa Atmosphere i rock grupa tipa System of a Down (navodim samo primjer) pisu stvari koje te natjereaju da sjednes na dupe kad ih skontas. Naravno, puno je jednostavnije pjevusiti pjesme o svemu nego o surovoj realnosti, to je cinjenica. Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju