Ostalo > Offtopic
John Rambo u kinima!!!
JohnJRambo:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 16, 2008, 02:03:02 posle podne ---Ja nisam nikad vidio dosadniji filmski serijal Ratatatatataatatatatatatatatatatatatat i onda opet raatatatatataatatataatattaatattaat sam protiv svih ratatatatatatatatatatatatatata :mrgreen: ;rolf;
--- Kraj citata ---
E pa morat češ ako se misliš izdefinirat onako kako si mi pričao ;bravi;
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: JohnJRambo Januar 16, 2008, 02:06:46 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 16, 2008, 02:03:02 posle podne ---Ja nisam nikad vidio dosadniji filmski serijal Ratatatatataatatatatatatatatatatatatat i onda opet raatatatatataatatataatattaatattaat sam protiv svih ratatatatatatatatatatatatatata :mrgreen: ;rolf;
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Šta ću morat ne razumin??? sherif
JohnJRambo:
--- Citat: Vladar Januar 16, 2008, 01:46:04 posle podne ---Kao klinac sam bio veci ljubitelj Rocky-a, ali ni Rambo se nije zaobilazio. Luk i strijela na 3000 ruskih specijalaca! sherif
Ipak se nadam da ce biti bolji nego li posljednji nastavak Rockya.
BTW... Gledao sam neke slike sa snimanja, i cini mi se da Sly nije u najboljoj formi, ali su vjerovatno i potrebe filma takve, a mozda i nije angazovao starog personalnog trenera - mala sala, ali i prilika da dodam jednu zanimljivu sliku sa Staloneovih priprema za jedan od ranijih nastavaka Ramba.
Tnx za info JJR!
--- Kraj citata ---
Rocky Balboa treba gledat kao završetak jedne priče iz tog aspekta Stallone je napravio više nego dobar posao!
JohnJRambo:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 16, 2008, 02:09:47 posle podne ---
--- Citat: JohnJRambo Januar 16, 2008, 02:06:46 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Šta ću morat ne razumin??? sherif
--- Kraj citata ---
http://www.youtube.com/watch?v=nXvoMWrFL8c
O tome ti pričam!
JohnJRambo:
--- Citat: sasacg Januar 16, 2008, 01:55:52 posle podne ---Gledao sam trailer koji je postavio Veliki,cini mi se,nije mi bas mirisalo na dobar film...
ROCKY RULES!!!
--- Kraj citata ---
Rocky & Rambo rules!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju