Multimedia > Slike/Muškarci

King Kamali 5 weeks out from the Ironman

<< < (3/3)

Spartak:
pa da,to je i moje misljenje,pogotovo su mu ruke losa partija,o struku da i ne pricam.
On bi trebao batalit bildovanje jedno 2godine i ne pipat teg&crappy ishrana da se iskatabolizuje da mu otpadne taj shut sa stomaka pa onda isponova udrit dok ne povrati formu hahaha

BlueSky:

--- Citat: Vladar  Januar 22, 2008, 05:14:14 posle podne ---Milos ce morati da upotrebi svoj carobni stapic i Kinga dovede u pravu formu, u koju, makar koliko pratim, nije bio godinama.

Vidjecemo koliko ce uspjeti da ga dovede u red. U svakom slucaju ima izuzetno tezak zadatak!

Ali znajuci kako Sracev zna da transformise ove momke vjerujem da ce napraviti cudo, a cudo je i potrebno da King udje u TOP 3 na nekom takmicenju poput Ironmana.

--- Kraj citata ---

Njega u nesto dopadljivo oku, ne bi doveo ni Gandalf The White, a ne Milos :)
Ovo bez ikakve lose konotacije na Milosev racun. Mozda ce on biti u dobroj formi, ali bez obzira on je nedopadljiv i ruzno gradjen, meni bar.
Sem toga, meni builder treba da ima neku harizmu, kao sto je imao Dorijan, Roni, Shawn Ray, Labrada....

Vladar:
King je poznat po tome da mnogo prica, vrlo cesto ulazi u verbalne konflikte sa drugim bodybuilderima, i za razliku od Shawn "Motorna usta" Raya ili nekog od ljudi koje si pomenuo nema tijelo i top rezultate sa kojima bi stao iza sve te price - i to je ono sto ga po meni ne svrstava u BB elitu, jednostavno je samo jos jedan prolaznik u bodybuildingu koji nece ostaviti bitniji trag...

Inace se slazem da je pozeljno da vrhunski bb ima i nesto vise od sjajnog tijela...

Nemac:
•   Go to the gym for MMA training
Ovo je stvarno za svaku pohvalu.Ali sto se tice izgleda,neznam nisam nesto strucan ali sa moje tacke gledista,mora mnogo bolje.

Manimal:
1 week out, 264lbs

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju