Ostalo > Offtopic

VECITO HISTORIJSKO PITANJE.....................?????????????

<< < (22/26) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---tako je imenjace uvali mu djavolka hahahah
--- Kraj citata ---
:eyeslam:  :eyeslam:

markoni87:
:violent3:

MotornaTestera:

--- Citat: Papageno ---Pedjos.. ko pobijedi u tom dvoboju :)
Nego jel zna neko kako bi se moglo doci do kolekcije Marvela?
Mislim ako neko cuje da se prodaje... nek javlja... HITNO :)
--- Kraj citata ---

Evo Papageno, imas DARKWOOD strip klub ( prodaja, otkup, zamena i td ) trzni centar Zeleni Venac, ugao Lomine i Kamenicke. Radi od 10-19h, subotom 10-16h. Br. 011\2622-867  ili 063\772-72-53. Eto, ostavi mi Hulka ako odes da kupujes  :D  Imas i na kioscima jednom mesecno nova izdanja Marvela. A ako imas kesa, idi u Mamut, tamo sam ja kupio Marvel Enciklopediju i svasta nesto od njih. Skupo je, ali originali iz Amerike i tako to.

MotornaTestera:

--- Citat: pedjos ---CEKAJ..I TI SADA NAMA GOVRIS OVDE BAJKE..A STO ONDA TI NE PROBAS TE GAMA ILI KAKO SE VEC ZOVU..ETO..SADA CU DA ZOVEM BUSHA DA BACI JEDNU NUKLERAKU NA SRBIIJUU I ONDA NAM NE TREBA HEMIJE......PO TVOM JE TAKO....
--- Kraj citata ---

Tako je brate, shvatio si. treba da bace jebenu nuklearku sa GAMA radijaktivnim supstancama i uz malo srece bice od 20.000.000 mrtvih i poneki Hulk. Ko zna mozda to budemo bas ja ili ti. Vredi probati.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: MotornaTestera ---
--- Citat: pedjos ---CEKAJ..I TI SADA NAMA GOVRIS OVDE BAJKE..A STO ONDA TI NE PROBAS TE GAMA ILI KAKO SE VEC ZOVU..ETO..SADA CU DA ZOVEM BUSHA DA BACI JEDNU NUKLERAKU NA SRBIIJUU I ONDA NAM NE TREBA HEMIJE......PO TVOM JE TAKO....
--- Kraj citata ---

Tako je brate, shvatio si. treba da bace jebenu nuklearku sa GAMA radijaktivnim supstancama i uz malo srece bice od 20.000.000 mrtvih i poneki Hulk. Ko zna mozda to budemo bas ja ili ti. Vredi probati.
--- Kraj citata ---
...DA..U SVAKOM SLUCAJU ZANIMLJIB PREDLOG

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju