Ostalo > Offtopic

VECITO HISTORIJSKO PITANJE.....................?????????????

<< < (11/26) > >>

H2SO4:
uf sad se ne mogu sjetit tacno dje je to bilo, cito sam u novinama nedavno, bile su i slike objavljene famoznog letaca.
a prije par godina pisale su novine (zona sumraka) o nekom krilatom detetu koje je bilo zarobljeno na kosovu u nekoj crkvi pa ga je kfor oslobodio.
bice to taj mali nabildovo se pa se prokurchio sad, ko ce mu ga znat ...

nego kad smo vec kod vjecitih rivala, supermena i spajdermena ne bih svrstavao u ljude. ovaj prvi je sa kriptona a drugi je neka mjesavina covjeka i pauka, znaci nakaze neke obadva, kakva li ce im tek djeca bit. pa vi razmislite dal biste udavali kcerke za takve mladozenje. kao najozbiljnija alternativa javlja se betmen. nautralac, sve prirodno ...

sasacg:

--- Citat: m_boy ---
--- Citat: H2SO4 ---brzi od metka, snazniji od lokomotive, u stanju da preskoci svaku zgradu, covek sa kriptona : supermen

i sad neko nek mi reche da supermen nije srbin ...
--- Kraj citata ---

LOL

...pa zar nije skoro neko vreme tamo kod vas leteo neki supermen po zraku...tako sam cito u novinama (cak i na netu)...i bilo kao na stotine ocivideoca..itd... :?  :lol:  8)

ps: mozda si upravu...  :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

:?:  :?:  :?:

laracroft:
pedjos opet sam probala pm.....radilo je dosad.....da me nisi stavio u junk:)

t1000:
Ma Popaj je najjaci kakav Supermen kakvi bakraci moraju oni jos podlaktice da pumpaju i SPANACA da se najedu... :lol:

H2SO4:
popaj uzima synthol vec se govorilo o tome  :) ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju