Ostalo > Offtopic
VECITO HISTORIJSKO PITANJE.....................?????????????
MotornaTestera:
HULK JE URADJEN U LABARTORIJI I TAKO MOZE DA ZAVRSI...JEBES COVEKA KOJI POZELNI OD JEDNE INEKCIJE....... :twisted: :twisted:[/quote]
Pedjos moram da te ispravim.Nije Hulk od inekcije pozeleneo. Hulk je Brus Bener, normalan covek, nuklearni fizicar koji je, da te ne davim celom istorijom postao Hulk kada se zatekao na nekoliko kilometara od eksplozije Gama bombe. Jebeeeeeeeno se ozracio, i postao Hulk. Prvih par izdanja je cak bio siv a ne zelen. Ali gledaj Pedjos, on se vraca u ljudsko stanje a u Hulka se pretvara samo kada dodje u stanje jakog stresa ili straha. Sto znaci da on i ne sme da legne na bench jer ce ako se mnogo namuci i isstresira da se vrati u Hulka. Zajeban zivot nema sta. Zato u dodje neki POWERLIFTER ili "lozac" sto dize 300 kg, i ovaj samo trazi da ga osamari, a onda podigne Boing 747 avion i baci ga na drugi kraj grada. Jebiga.....sta mislite odkud ovoliko znam o njemu, pa ja cim sam video strip zapitao sam se "kako da postanem takav" ?......Hulk je san BBa a istina je negde tamo.........................................u Vinci.
MotornaTestera:
...DA..I SADA CES TI NAMA JOS DA TVRDIS DA JE HULK NATURAL I DA JE TAKI JER JE UPAO U BURE SA CAROBNIM ANPITKOM KAO OBELIX...SRAMOTA[/quote]
Ma jok bre....kako natural ?. On je natural u pogledu anabolika i suplemenata, ali GAMA je GAMA. To je zracenje, pa ako je to hemija, on nije natural. Mada , on mrzi sto je takav. Mislim kad se vrati u coveka. Imam jedan strip 'de se sibaju Spajdi i Hulk. Vrh strip. To ti je David i Golijat.
Pedja_Petrovic:
CEKAJ..I TI SADA NAMA GOVRIS OVDE BAJKE..A STO ONDA TI NE PROBAS TE GAMA ILI KAKO SE VEC ZOVU..ETO..SADA CU DA ZOVEM BUSHA DA BACI JEDNU NUKLERAKU NA SRBIIJUU I ONDA NAM NE TREBA HEMIJE......PO TVOM JE TAKO....
Markoni:
SPLINTER je najaci on je covpa naturalac
Zoka:
Pedjos.. ko pobijedi u tom dvoboju :)
Nego jel zna neko kako bi se moglo doci do kolekcije Marvela?
Mislim ako neko cuje da se prodaje... nek javlja... HITNO :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju