Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Pomoc bi mi dobro dosla
Arnoldinyo:
Gospodo BB i PL molio bih za pomoc sve koji mogu da mi pomognu na bilo koji nacin!Do pre 2 meseca nisam imao ni ambicija ni po(j)ima o PL!
A onda sam procitao da se u teretani organizuje takmicenje u PL!Hteo sam da ispitam svoje maximume pa sam odlucio da se prijavim!Radio sam oko 3,5 nedelje
i za to vreme nagurao benc do 110 mrtvo 175 a cucanj 130 kg(cucanj sam radio mesec dana i osecam da noge imaju jos prostora za napredovanje
ali tehnika mi je losija)(visina 173 tezina 73)i onda sam se povredio 4 dana pred takmicenje(ortak kom sam drzao vrecu
promasio je i naravno rascepo mi usnu(ovo samo meni moze da se dogodi))a na kraju takmicenje nije ni odrzano...sve u svemu izgleda da je u pripremi novo
takmicenje(april/maj)pa sam mislio da se malo bolje spremim!Od "hemije"neuzimam nista nikakve suplemente(100% prirodno) naravno znam da je pitanje
vremena kad ce mi trebati nesto ali otom potom.Ako bi mogli da me posavetujete u vezi programa nacina treniranja...Bilo sta...posto mi je benc najlabiji i
osecam da nebi mogao puno da napredujem kupio bih i majicu za benc a i neka hemijica ce mi sigurno zatrebati.!Posto sam na difu imam mnogo ljudiu u ovoj ili slicnim oblastima ali svi oni imaju preko80% teoriskog znanja sa vrlo malo prakse
pa kapiram da bi vi mogli u vecoj meri da pomognete!Svaki savet bi mi dobro dosao! ;search;
Spartak:
prije nego gomila krene u napad,samo da napomenem,dijetetski suplementi i hemija nisu isto.a to da pomazu i da su ti potrebni to je apsolutno tacno!
Arnoldinyo:
Znam zaboravio sam da tipnem zarez izmedju a posto sam vec na granici kilaze za vecu kategoriju suplementi mi nisu potrebni tako da bi mi samo neka hemija odradila poso!!!
Milan J:
Imas malo mojih postova iznad o svakoj disciplini. Proanaliziraj, nije bas sve bezznacajno sto sam napisao. javi mi se sa pitanjim.
Dobrodosao!
Arnoldinyo:
Hvala milane.Iscitao sam i neke postove i sa drugih foruma i vecinu ovih ovde ali mi neke stvari jos uvek nisu jasne.Cim ugrabim malo vise vremena javljam se sa pitanjima!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju