Ostalo > Offtopic
Predstavite se!!!
protejini:
Ne znam sta je Pedji.:-)
Gde sluzim je vojna tajna...
Salim se
Sluzim u Crvenom Krstu,ali posto kod mene ne postoji njihova kancelarija,rasporedili su me NIGDE.
A Pedja ima neke sajkik moci...Nikada nisam bio u Dragisi Misovicu do proslog vikenda.
Tako da sam se motao tamo ali inkognito!
Eto,mozda me video a ne zna ni kako licim.
Markoni:
ma znao sam ja da nisi tamo i da me pedja zeza , gde ja tamo sve zive znam
bush:
Evo i mene da se predstavim. Zovem se Milan, zivim u okolini NS, treniram nesto vise od godinu dana (teretana) a pre sam trenirao kosarku oko 7 godina (prestao zbog rupture ligamenta ACL na kolenu). Uglavnom sve informacije kojima raspolazem su sa net-a sa nekih stranih foruma i nekolicina iz sopstvenog iskustva i iskustva mojih poznanika i drugova. Drago mi je sto ovaj forum postoji jer meni ni na pamet nije padalo da citam sadrzaje nekih drugih domacih foruma, verovatno i sami znate sta se sve tamo pise. Ovde ipak ima ljudi koji iza sebe imaju dovoljno iskustva da bi im se moglo u potpunosti verovati (a ne neke budale koje misle da sve znaju, a u svari don't know shit). Pozdrav!
P.S. Imam 20 god. Visok sam 188, a tezak 90kg.
Tanja U.:
A sad malo ja ;)
Tanja Uzelac, 1972 godiste, vodolija ;)
Trenutno treniram kod Pedje Milosevic u teretani u francuskoj ulici.
170 cm, 60kg (ciste misicne mase hehehehe), tamnoputa crnka :)
dr_rapid:
E sad mogu i ja jel. Ovako.
Drazen Ivanis, 1983 godiste, skorpija :twisted: :twisted:
Student na Tehnickom Univerzitetu Graz (www.tugraz.at), treca godina (ili kako je to ovde drugi Abschnitt), smer Biomedicinska tehnika (kod nas se moze reci medicinska elektronika), a poreklom i familijarno nastanjen u Prijedoru, BIH.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju