Ostalo > Offtopic
X3M FORUM od danas!!!
EXTREME:
Posto vec neko duze vreme pojedinci kvare atmosferu na forumu od ovog momenta ce biti totalno drugacije. U ime svih ljudi koji ovaj forum uzdizu svojim radom, porukama, prisustvom zamolicu sve one koji nemaju sta pametno da kazu da to i ne cine! Toliko losih i besmislenih poruka je u poslednje vreme da jednostavno necemo dozvoliti da se to nastavi!
Sve se pretvara u forum koji najmanje ima veze sa onim cemu sluzi! Pljuvanje, psuvanje, prepucavanje, prozivanje, pametovanje i jos gomila reci na slovo P od ovog trenutka nece postojati na X3M FORUMU. Dozvolite ljudima da nesto pitaju i saznaju...nemojte ih odmah ponizavati i ismevati. Mnogi nece da postave neko pitanje jer pojedinci odmah upadaju sa glupim komentarima i u stilu "To imas na forumu pa procitaj"!!! Ne daj boze da pomenem fotografije clanova koje eventualno neko hoce da postavi. Pa svi ti koji se tako ponasaju neka procitaju sta pise ovde http://www.realx3mforum.com/pravilnik.html Bez ikakvih opomena ce biti odstranjeni svi oni koji budu pametovali bespotrebno i svi oni koji budu kvarili postojece teme i postavljali raznorazne gluposti po forumu!!! Pljuvanje po bilo kome i bilo cemu ce biti sankcionisano ( ne kazem da treba nekog hvaliti ako to ne zasluzuje ali budite umereni sa svojim komentarima)! Ovaj forum dnevno posecuje nesto manje od 10000 ljudi...ne dozvolite da mnogi od njih steknu pogresan utisak o atmosferi koja postoji ovde! Imajte obzira prema ljudima koji zele nesto da saznaju i nauce!!!
Od ovog momenta se nemojte iznenaditi ako vas nalog zbog stvari koje sam naveo bude izbrisan!!!
Vladar:
Apsolutno sve sto si napisao je na svom mjestu!
Maksimalno cu se zaloziti da ovo bude jedan pravi sportski bodybuilding forum, gdje cemo svi razmijenjivati iskustva, prenositi informacije sa svih bodybuilding meridijana i nadam se pomoci mnogima da pronadju sebe u ovom nasem sjajnom sportu!
Gotovo redovno mi stizu PM-ovi od nasih clanova koji me podsjecaju na nesto sto vec neko vrijeme gledam, a to je gomila neprimjerenih tema i poruka, kao i nazalost sve cesca neozbiljnost pojedinih clanova u davanju savjeta u vrlo ozbiljnim temama - kao sto je u podforum o AAS-u! Podsjeticu ih da sve sto se napise mnogo vise ljudi procita nego li sto je onih koji postuju, pa da zbog toga treba biti posebno ozbiljan i precizan kada su takve i slicne teme u pitanju.
Ovom prilikom cu pozvati sve ljude koji su zbog nekog proteklog perioda manje na forumu da nam se ponovo prikljuce i podijele svoja iskustva sa svima nama!
Sportski pozdrav za sve Vas!
Vladan
sasacg:
Samo cu pruziti poruku kolegama adminima oko pomenutih pitanja...
Sve je ovo u cilju da forum ostane najbolji na ovim prostorima,ali da isto tako svakim danom bude sve bolji i bolji...Iz tog razloga mora se stati na put nekim pretjerivanjima,neumjesnim komentarima,prozivkama,pljuvanju i svim stvarima koje na neki nacin koce dalji razvoj i sve ovo sto smo do sad svi zajedno uradili i napravili...
Svakom moze da izleti ponekad neki neodgovarajuci komentar,ali ne smije se dozvoliti da to predje u praksu i postane uobicajena stvar...
Zato se nadam da cemo svi zajedno da nastavimo sa dobrim poslom...
Veliki pozdrav svima koliko vas ima (a ima nas Boga mi masala :lol: :lol:)
GORAN_ILIC:
Bravo...
Tanja U.:
Iako nisam u admin timu BB foruma, vec "samo" clan, pozdravljam ovu odluku!!
Ovaj forum je zaista najbolji i najkvalitetniji na podrucju ex Yugoslavije, trebamo biti ponosni na to, jer smo ga takvim stvorili mi sami.
p.s. iskreno se nadam da nisam i ja na listi onih koji su bespotrebno koristili reci na slovo P ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju