Ostalo > Offtopic

X3M FORUM od danas!!!

<< < (6/32) > >>

GORAN_ILIC:
Pa nema sta, sve je na mestu...tako i treba.

BlueSky:

--- Citat: BLEK STENA  April 22, 2008, 02:01:47 posle podne ---Pa nema sta, sve je na mestu...tako i treba.

--- Kraj citata ---

Ja se nikako ne bih slozio da je sve na mjestu. Ovaj forum ima nesto sto nema velika vecina foruma ovoga tipa, a to je masovnost. Ali postoji nenormalna kolicina offtopica u svim mogucim temama. Familijarnost i intimiziranje, ko voli, treba da egzistira u podforumu Ostalo/Offtopic, jer ima ljudi koji su ovdje dosli po konkretne informacije, kvalitetne diskusije i poznanstva, a socijalni zivot upraznjavaju u realnom, a ne virtuelnom svijetu.
Ukoliko neki ne mogu da se suzdrze, neka se obrate strucnoj osobi, a administracija bi to trebalo da rijesi banovima na odredjeno vrijeme.

Hvala.

Manimal:
Dusevno sam ubijen! ::)

H2SO4:

--- Citat: BlueSky  Maj 09, 2008, 07:43:15 posle podne ---
--- Citat: BLEK STENA  April 22, 2008, 02:01:47 posle podne ---Pa nema sta, sve je na mestu...tako i treba.

--- Kraj citata ---

Ja se nikako ne bih slozio da je sve na mjestu. Ovaj forum ima nesto sto nema velika vecina foruma ovoga tipa, a to je masovnost. Ali postoji nenormalna kolicina offtopica u svim mogucim temama. Familijarnost i intimiziranje, ko voli, treba da egzistira u podforumu Ostalo/Offtopic, jer ima ljudi koji su ovdje dosli po konkretne informacije, kvalitetne diskusije i poznanstva, a socijalni zivot upraznjavaju u realnom, a ne virtuelnom svijetu.
Ukoliko neki ne mogu da se suzdrze, neka se obrate strucnoj osobi, a administracija bi to trebalo da rijesi banovima na odredjeno vrijeme.

Hvala.
--- Kraj citata ---

auuu sto smo strogi

iju bozee
ja mislim da ne bi valjalo kad bi se uvela kineska komunistichka diktatura. jel upravo takva diktatura je unistila ostale forume slicne tematike.

SVI KO JEDAN
evo ovako ce izgledati u buduce banovanje forumasa.

BlueSky:

--- Citat: H2SO4  Maj 10, 2008, 08:39:43 pre podne ---ja mislim da ne bi valjalo kad bi se uvela kineska komunistichka diktatura. jel upravo takva diktatura je unistila ostale forume slicne tematike.

--- Kraj citata ---

A i tebi bi bilo dosadno, jel tako? ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju