Ostalo > Offtopic
X3M FORUM od danas!!!
RoniKovacic:
moraju postojati neka pravila....unazad cetiri godine pocelo je sa forumima na podrucju bivse Juge na jednom ozbiljnijem nivou...zbog ispreplitanja osobnih interesa, promocija i velike kolicine ega na jednom mjestu a sa druge strane navale internet bildera, raznih mulaca i ekipe koja samo offtopicari kvaliteta se srozala i razvodnila na vise foruma...osobno se volim saliti (cesto pretjerujem:)) i kada se govori o bb temama nemam dlake na jeziku (uostalom zivimo u demokratskom drustvu gdje je argumentirana rasprava dio svake dnevne zdrave komunikacije) stoga me mnogi nevole ali zato odabrana grupa ljudi, entuzijasta koja prvenstveno voli ovaj sport i sve sto se vezuje uz njega cijeni moj nacin razmisljanja i takve potvrde sam vec dobio nebrojeno puta u zivotu, bilo to putem medija javno ili oci u oci...eto toliko...btw pozdrav gosp. Vuckovicu dugo se nismo sreli, bilo bi vrijeme :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---stoga me mnogi nevole ali zato odabrana grupa ljudi, entuzijasta koja prvenstveno voli ovaj sport i sve sto se vezuje uz njega cijeni moj nacin razmisljanja i takve potvrde sam vec dobio nebrojeno puta u zivotu, bilo to putem medija javno ili oci u oci...eto toliko...
--- Kraj citata ---
;D ;D ;D ;D ;DKAKO MI OVO POZNATO ZVUCI :D :D :D :D :D :D :D
ali jbg..ne bi bilo dobro da svi kaze..vidi ga..stvarno je ok..onda ili se peder ;D ;D ;D ili si baletan... ;D ;D...ovako....prodane duse mogu da nam...jel.....dobro je imati iza sebe ljude koji znaju ko si ,sta si i koliko vredis..a onu ostalu ekupu koju si naveo..bah....nisu vredno poemna..njihovo i onako brzo prodje...jer u stvari nikada ni nisu bili tu..samo su bili u prolazu i moraju da se vrate svom mizernom nesretnom zivotu gde ne vole sami sebe,a ne da ih neko voli :D :D :D
RoniKovacic:
:))))...ja sam pokusao u rukavicama
Pedja_Petrovic:
--- Citat: RoniKovacic Avgust 15, 2008, 02:39:05 posle podne ---:))))...ja sam pokusao u rukavicama
--- Kraj citata ---
..hahahhahah..jbg.....ja ne mogu..
bajic:
realx3mforum.com Estimated Worth $11336.9 USD na danasnji dan...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju