Ostalo > Offtopic

OZBILJNO ILI NE????

<< < (6/7) > >>

Tanjica:

--- Citat: laracroft ---mi izmislile?pa da nije bilo 90tih i kao ludi smo zivimo brzo bogato i imamo gomilu cupi po separeu.....ja to ne podrzavam.....ja sam poklonik emocija i te povrsne stvari i odnosi sve to izbledi.....uostalom to i smara,,,,

delom su sponzoruse ovde nastale sto iz bede i ttako od meseca do meseca se vuku od sponzora do sponzora za koju krpicu izlazak voznju,a to se naravno nastavilo,samo u finijem oblikku....
--- Kraj citata ---

Ja ipak mislim da se to zove NAJSTARIJI ZANAT  jer je oduvek postojao i uvek će postojati. Svako prodaje ono što ima ili ono što zna :D
Jel da da sam mudra  :D  :D  :D  :D  :D
A i ne može to svako da radi. Ja cenim ljude koji se time bave. Ja prva to ne mogu (probala sam, pa znam :D )

Markoni:
da Tanjice to dodje kao neka verzija najsstarijeg zanata , ala si mudra hehe

Markoni:
ja da sam milijarder ne bi im dao ni dinar, ma ni sada im ne bi dao ni jednu paru , mogao bi jedino da ih izvedem na casu vode hehe

stole:
Nas dragi murinjo postao filozof. Svaka cast, a ja mislio da ti fudbal izbio ono malo pameti sto si imao u glavi.
Sponzoruse, fukse, drolje...

Markoni:
jesi li video stole ni Platon mi nije ravan , a tek da vide kakv sam govornik hehe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju