Ostalo > Offtopic
Privedeni Džajić, Cvetković i Marinković
MAXX:
I mene bi zanimalo da cujem...
sasacg:
--- Citat: Milan J Februar 05, 2008, 07:22:24 posle podne ---
--- Citat: sasacg Februar 05, 2008, 02:37:05 posle podne ---Znamo dobro ko je isplanirao i realizovao Insajder i po cijem nalogu se sve radi...
Fudbal i mahinacije u njemu su samo sitna stvar u odnosu na ono sto pokusavaju da prikriju aktuelizovanjem teme kriminal u srpskom fudbalu...Za taj kriminal i te kradje treba neko debelo da odgovara...Doci ce i taj dan uskoro,nadam se...
Nemojmo se praviti ludi
--- Kraj citata ---
Ajde pojasni, bilo bi mi drago da cujem. Ko je nalogodavac?
--- Kraj citata ---
Pretpostavljao sam da ces bas ti Milane da prokomentarises ovo,obzirom da na neki nacin povezan sa B92...
Vrlo dobro znamo i ti i ja,a i vecina na ovom forumu, ko drzi B92,ko ga finansira i ko mu odredjuje uredjivacku politiku,sta ce da kazu,koga ce da pljuju,kad ce odredjeni skandal da lansiraju...tako je i sa ovom "aferom"-klasicno skretanje paznje...
Tvoj post je,pretpostavljam, trebalo da bude nastavak rasprave i uvod u neke politicke teme,sto na ovom forumu i nije bas pozeljna praksa,tako da je bolje da se na ovome zaustavi...
Toliko.
H2SO4:
b92 je instrument degenerizacije* srske javnosti
(degeneracija (nlat. degeneratio)
izrođavanje, izmetanje, izopačavanje; izrođenje, izrođenost, izopačenje, izopačenost; opadanje, propadanje, kvarenje.
degenerisan (lat. degenerare)
izrođen, izmetnut, izopačen; pogoršan, koji se nalazi u stanju opadanja.
degenerisati (lat. degenerare)
izroditi se, izrođavati se, izmetnuti se, izmetati se, izopačiti se, izopačavati se; opadati, propadati, pogoršavati se. )
Vladar:
...
Radomir:
Mene samo jedno zanima - dokle ce sve ovo da ide. Naime, da li ce biti kao 2003. kada su u akciji Sablja mnogi pohapseni, pa je posle polovina pustena ili su najveci krimosi postali svedoci saradnici. Te svedoke milicija cuva bolje nego ikoga. Sve mi mirise na nove izbore, pa ce krenuti trgovina. Prvo ce neki klub izbaciti u srpsku ligu, da se vidi kako su oni protiv kriminala. Sa ostalima ce se sklopiti dil - mi cemo tebe da pustimo, a ti nas malo podrzi na izborima, reci za naseg protivkandidata da je surovao sa zemunskim klanom i da ti je namestenno i slicno. Tako je bilo sa Cecom i Bagzijem. Ipak se nadam da nije tako i da ce pohapsiti sve kriminalce u nasem sportu, te da ce stvar saseci u korenu.
Izvinjavam se sto sam umesao politiku, ali bez toga nisam mogao da objasnim situaciju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju