Ostalo > Offtopic

Da li se secate prvog treninga?

(1/5) > >>

SSd1:
Jednostavno pitanje da li se secate prvog treninga, kako ga se secate, kako ste se osecali posle?

Da pocenm prvo ja.
To je bio septembar mesec pre 2-ipo godine, imao sam preko 100 kg (sala), secam se da sam radio sa "zenskim tezinama" i da me je bilo neverovatno blam posto su oko mene bili sve iskusniji momci.
Secam se da se sutradan ujutru prosto nisam mogao da pomerim od upale misica, nisam mogao da savijam ruke, jedva sam se kretao, a morao sam da nosim komp u servis (ne pitajte kako).
Upala je trajala pa ja mislim sigurno nedelju dana, posto nisam imao pojma oko toga mislio sam da sam potpuno s*ebao nesto cim me toliko boli.

Potom sam se koncentrisao na kardio i do leta 2004 sam smrsao 20 kg sto mi je tada i bio cilj.
Pauzirao sam skoro godinu dana zbog zdravstvenih tegoba, pa sam onda trenirao nesto kratko (6 meseci) prosle godine ne bas uspesno posto sam isao sa ortacima, pa smo veci deo treninga protracili u caskanju, i onda od skoro ponovo pocinjem da treniram ali u novoj teretani i mnogo ozbiljnije, nadam se rezultatima.

Kekka:
Ja sam prvi dan usao u teretanu i digao 100 kg na benchu.
Imao sam 90 kg i ruku 42-3 cm..

Do tada sam radio samo zgibove i propadanja godinu ipo dana, svaki drugi dan..   i onda sam se smorio..    :D

Ja sam prvi dan u teretani dizao vishe nego sad posle godinu ipo dana treninga  :D  :D  :D  

Ali sad bolje izgledam !  :D

Manimal:
Ja sam poceo trenirati 1986 i mogao sam na bench pressu podignuti 180 kg. Bio sam jak, mlad i lep, jebem ti jak kao zemlja. Niko mi nista nije mogao. :lol: Cucanj sam radio kao od sale sa 400 kg. Sa 18 mi je ruka bila 50 cm. Da sam bar u ono vrijeme imao ovakve uslove kako ih imam danas gdje bi mi bio kraj. Mislim da mi ruka ne bi bila ispod 59 cm.
E, sad vise nisam mlad i jak ali sam jos uvek lep.

DingDong:

--- Citat: Manimal ---
--- Kraj citata ---

Hahhahhaaa,dobar si  :P  :P

Manimal:

--- Citat: doktor83 ---
--- Citat: Manimal ---
--- Kraj citata ---

Hahhahhaaa,dobar si  :P  :P
--- Kraj citata ---

Hvala ti puno na lijepim rijecima.
I RESPECT THAT.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju