Multimedia > Slike/Muškarci

KO JE OVO, DAL ZNA NEKO???

<< < (3/4) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: TOMI09  Februar 19, 2008, 08:37:50 posle podne ---pa nemozes virovat koji su to likovi,,,ja imaim  iskustva s tim sra*** meni je jedan lik na facebooku kopira sve slike i predstavlja se ka neki pasalic ja mu posla porku da koji mu je ku*** kako se moze predstavljat s mojim slikama a on kaze da su mu se svidile,,,koji likovi

--- Kraj citata ---
Ja sam čuo da je Dorino Manzin tražio tvoj broj da im izađeš kao model za naslovnicu časopisa?! Jesi zainteresiran možda? Malo model da budeš a vjerojatno i plate neku kintu???!!! Javi mi pozdrav

TOMI09:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Februar 19, 2008, 09:24:27 posle podne ---
--- Citat: TOMI09  Februar 19, 2008, 08:37:50 posle podne ---pa nemozes virovat koji su to likovi,,,ja imaim  iskustva s tim sra*** meni je jedan lik na facebooku kopira sve slike i predstavlja se ka neki pasalic ja mu posla porku da koji mu je ku*** kako se moze predstavljat s mojim slikama a on kaze da su mu se svidile,,,koji likovi

--- Kraj citata ---
Ja sam čuo da je Dorino Manzin tražio tvoj broj da im izađeš kao model za naslovnicu časopisa?! Jesi zainteresiran možda? Malo model da budeš a vjerojatno i plate neku kintu???!!! Javi mi pozdrav

--- Kraj citata ---

ako se placa nema problema...sve za lovu...ali volio bi kad bi trebale neke slike u paru pa da ti uskocis u kadar  :lol: :lol:

DIJAN JAHJEFENDIC:
Ako Johnny uskoci zaklonit ce cijeli kadar i Tebe nece biti nigdje!? :lol:

TOMI09:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Februar 20, 2008, 08:36:00 posle podne ---Ako Johnny uskoci zaklonit ce cijeli kadar i Tebe nece biti nigdje!? :lol:

--- Kraj citata ---

i to sto govoris haha,,ja sam prelaka kategorija za njega,, :lol:

left hook:

--- Citat: BrokeBody  Februar 19, 2008, 09:54:08 pre podne ---
--- Citat: H2SO4  Februar 18, 2008, 09:37:37 pre podne ---rumunski bilder ionut iana

--- Kraj citata ---

Interesantno,

Covek veli da se zove Arijan i da je iz Beograda. :icon_biggrin:

Banovali mucenika sa foruma :(, a svidja mi se kako se nosio sa komentarima o njegovim slikama iz profila. :)

Dobra mu je lista prijatelja.  :mrgreen:

--- Kraj citata ---
aahahahahahahahahaqh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju