Ostalo > Offtopic
Sramota
Nemac:
Huliganizam je Igore isto napadati policiju.Ljudi rade svoj posao.Pa pobogu ima vise povredjenih policajaca nego civila,oni ne stite niciji interes,njima je u cilju odrazavanje javog reda i mira i opste bezbednosti.
sasacg:
Ajde sad budimo svi kao smrdljivi B92 i da nam glavna vest bude sacica ljudi koji su iskoristili guzvu da nesto opljackaju,a ne stotine hiljada onih koji su rekli NE nezavisnom Kosovu...
Nemac:
--- Citat: sasacg Februar 22, 2008, 12:46:50 posle podne ---Ajde sad budimo svi kao smrdljivi B92 i da nam glavna vest bude sacica ljudi koji su iskoristili guzvu da nesto opljackaju,a ne stotine hiljada onih koji su rekli NE nezavisnom Kosovu...
--- Kraj citata ---
U pravu si................
R.Igor86:
Ja nisam gadjao policiju jer naravno znam da to nije resenje ali sam gledao masu sta radi i tu je bilo i starijih ljudi svi su se uputili ka ambasadi...bilo je i onih sto su gadjali policiju naravno sto ne opravdavam ali te ambasade treba da gore u svakom slucaju...i to ne dovodim u pitanje...po meni je bitno da se skupilo puno ljudi oko jedne stvari i dace Bog da se Srbi jednom sloze jer samo nam to moze pomoci a i b92 je trebao da gori sinoc...sa sve natasom kandic...i cedom...svi protivnici srpskog naroda se moraju isterati na cistinu dok ne bude kasno...
Tanja U.:
--- Citat: sasacg Februar 22, 2008, 12:46:50 posle podne ---Ajde sad budimo svi kao smrdljivi B92 i da nam glavna vest bude sacica ljudi koji su iskoristili guzvu da nesto opljackaju,a ne stotine hiljada onih koji su rekli NE nezavisnom Kosovu...
--- Kraj citata ---
Bravo Sale!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju