Ostalo > Offtopic

Sramota

<< < (9/15) > >>

H2SO4:

--- Citat ---E sad moje je misljenje da na ovom forumu ne treba raspravljati o zapaljenim ambasadama i politici i odredjenim televizijama.. Jer na ovom nasem forumum imamo i clanove iz drugih zemalja...
--- Kraj citata ---
ne buncaj

big v:
Te ambasade su nase ,mi smo ih napravili te radnje drze nasi ljudi,osiguranje ce platiti nase osiguravajuce kuce,ovo je nas grad,zasto rusiti?Kad su toliko gnevni sto neporazbijaju svoje kuce zapale svoja kola itd,da li to znaci da mi koji nismo razbijali da nam je manje stalo,sta znaci to oni koji jadni nemaju pa moraju da kradu?to se zove lopovluk da je vama neko ukrao ne biste tako pricali,zivim u centru i imam tu srecu da imam obeznedjen parking u zgradi,ali okolne zgrade ne,idite sad i recite onim ljudima cija su kola sinoc unistena a ima ih mnogo da je to cin patriotizma,pogotovu oni koji voze jugice i isto tako nemaju pa nisu komsiji kola razbili,ispred meka (koji je takodje nas ime je samo brend )lezi zapaljena olupina golfa 2,jel stvarno mislite da taj ciji je to auto puca od kinte?

Radomir:
Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.
A sto se tice divljanja i pljackanja to je nasa sramota koju je video ceo svet. Muka mi je od tih Srbendi koji se hvale razbijackim i lopovskim delima. Da je juce bila mobilizacija vecina bi trazila opravdanje da ne ide na Kosovo. Posle onoga sto se desilo u nedelju miting nije trebao da se odrzi, ili da se odrzi uz najjace moguce obezbedjenje. Znalo se koja su kriticna podrucja, ali su ona bila na izvolte.
E sad ako nekome smetaju Natasa Kandic, Ceda i B92, ja vas pitam zasto ti ljudi nisu iza brave? Ako su oni izdajnici zasto nisu u zatvoru? Zanima me da li su ovi sto im smeta B92 gledali Ligu sampiona?

R.Igor86:

--- Citat: Radomir  Februar 23, 2008, 12:03:01 pre podne ---Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.
A sto se tice divljanja i pljackanja to je nasa sramota koju je video ceo svet. Muka mi je od tih Srbendi koji se hvale razbijackim i lopovskim delima. Da je juce bila mobilizacija vecina bi trazila opravdanje da ne ide na Kosovo. Posle onoga sto se desilo u nedelju miting nije trebao da se odrzi, ili da se odrzi uz najjace moguce obezbedjenje. Znalo se koja su kriticna podrucja, ali su ona bila na izvolte.
E sad ako nekome smetaju Natasa Kandic, Ceda i B92, ja vas pitam zasto ti ljudi nisu iza brave? Ako su oni izdajnici zasto nisu u zatvoru? Zanima me da li su ovi sto im smeta B92 gledali Ligu sampiona?

--- Kraj citata ---

Zasto nisu iza brave?A zasto su siptari posle 17 marta nagradjeni drzavom???...zato sto u danasnjem svetu nema pravde...eto zasto...A sto se tice kradje slazem se....ukrasti 1 din ili 100000000 isto je...kako su nasi preci mogli da predju preko albanije a da ne ukradu niti jedno parce hleba i da pritom veliki deo njih umre od gladi...e dragi moji to je cast i postenje a one dve klinke sto kradu jer nemaju,bolje da ih njihovi roditelji lepo nasamaraju da manje pricaju gluposti...

Ted Arcidi:

--- Citat: Radomir  Februar 23, 2008, 12:03:01 pre podne ---Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.

--- Kraj citata ---
bolje se ti zapitaj kako je tako bedan kanal dobio prava da prenosi ligu sampiona ili Partizanove utakmice u ligi sampiona ,a da nisu imali ni dve kamere,vec su ih iznajmljivali od RTS-a sa sve osobljem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju