Ostalo > Offtopic

Sramota

<< < (15/15)

Pirat:
^jel tebi dobro matori? :lol:

graysky:
Vidim da neko redovno brise moje postove ovde pa cu zato biti kratak...
 Mislim da nije u redu omalovazavati coveka koji je bio spreman da svoj zivot da za svoju zemlju i nazivati ga anti-srbinom i kako vec. Situacija se realno moze sagledati samo ako to cinimo iz vise uglova, b92 pokazuje samo jedan od njih. E sad, da li je ispiran mozak onima koji prate b92 pricama kako smo mi govna i slicno, ili je ispiran mozak onima koji prate RTS pricama o tome kako su Srbi ovde zrtveni jarac i kako svi oce nas da zajebu...

big v:

--- Citat: graysky  Februar 23, 2008, 01:09:43 posle podne ---Vidim da neko redovno brise moje postove ovde pa cu zato biti kratak...
 Mislim da nije u redu omalovazavati coveka koji je bio spreman da svoj zivot da za svoju zemlju i nazivati ga anti-srbinom i kako vec. Situacija se realno moze sagledati samo ako to cinimo iz vise uglova, b92 pokazuje samo jedan od njih. E sad, da li je ispiran mozak onima koji prate b92 pricama kako smo mi govna i slicno, ili je ispiran mozak onima koji prate RTS pricama o tome kako su Srbi ovde zrtveni jarac i kako svi oce nas da zajebu...Tako je
--- Kraj citata ---

sasacg:
A sta je trebalo da se uradi,da se sve pusti Siptarima,da se ispune svi zahtjevi velikih sila,da se lize guzica i kad oni to ne traze...jel to trebalo da se radi???Jel treba da podvijemo rep kad neko ubija nase policajce na Kosovu,kad pali nase crkve i maltretira Srbe u njihovoj sopstvenoj drzavi???Treba li i u tom slucaju diplomatskim putem pokusavati pregovore sa gamadima i stokom???Je li to resenje???Je li to politika Cede ,Kandicke i slicnih koju treba da pratimo???Treba li da budemo toliko slijepi i ispranog mozga???Da zaboravimo na istoriju,cast i obraz zbog praznih obecanja???NE!!!!!!

Niko ne podrzava rat i niko normalan ga ne voli,ali ponekad da bi odbranio ono sto je tvoje moras uzeti i pusku u ruke...Sa narodom (ako ih tako mozemo nazvati,vise mi lice na copor zivotinja) kakvi su Siptari,jednostavno,nema pregovora,to je odavno presahla opcija...

Ko ne shvata da ovime upravlja USA,da je i sukob pocetkom '90-ih izazvan njihovim mesanjem i huskanjem,ko ne shvata da B92,LDP,Canak i kompanija rade u n jihovu (stranu) korist i samo za sopstveni dzep,a na stetu ovog jadnog naroda-taj je ili totalna budala ili neznalica ili nece da prihvati istinu...

i jos nesto:

KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!

Lock

Pedja_Petrovic:

--- Citat: trilian66  Februar 23, 2008, 02:41:08 pre podne ---Izgleda mi da su mene stigle godine, pa ne povezujem pravilno neke stvari, a i lično sam se našao veoma pogođen pravcem razvoja ove rasprave. Ako sam ja u svojoj 41. godini života glasao za LDP i redovno gledam B92, da li me to čini izdajnikom i ne-patriotom?

Da vidim tog ko će smeti da izađe ispred mene i to mi kaže u lice, posle dva vojna sukoba kroz koja sam prošao kao izuzetno mlad i naivan ARJ potporučnik ispred Vukovara i kao prekaljeni kapetan sedamdesetsedmice na Kosovu '98. i '99? U oba sukoba sam ranjen i ponovo sam se vraćao u redove. Na Kosovu su avioni našli moju jedinicu na koti kod Rastavice i izgubili smo tri čoveka za dva minuta. Moj operator 79-ke mi je izdahnuo na rukama. Ja i dalje sve to preživljavam, a samo Bog, moji oficiri i ja znamo šta smo sve tamo radili - hteli to ili ne. A mi smo bili tehnika! Šta li su tek "prašinari" radili? Meni moja savest to ne dozvoljava da pravdam i branim, pa makar Šiptari pobili celo jedno selo pred mojim očima. Mi smo bili Vojska Jugoslavije, naslednici čuvenih srpskih vojskovođa! Kako njima da "izađem" na oči kad bude moje vreme? Od tada svaki dan se molim pokušavajući da nađem sebi i još nekim ljudima kojih više nema oprost za ono što smo činili.

Koliko Vas koji sad "brani" Kosovo ima ovakvu ili sličnu biografiju - te mene naziva ne-patriotom i izdajnikom, a sebe naziva patriotom i braniocem Kosova?

Izvinjavam se na ovom izlivu. Ako sam ovim postom povredio pravila ili članove foruma, molim moderatore da moj post obrišu. Lično bih najviše voleo kad bi cela ova tema bila izbrisana pošto ne pripada jednom sportskom forumu, pa makar se nalazila i pod "razno".

--- Kraj citata ---

RODJACE...TI DA SI BIO BILO GDE I BILO KADA OSIM U NEKIM KOMANDIM STAROIMA ONDA OVAKVE STVARI SE NE RPICAJU...

VEROVANTO IMAS I SLIKE I VIDEO ZAPIS OD TIH DOGADJA.

TREBA DA TE SRAMOTA STO SE KORISTIS OVAKVIM STVRIMA I JAVNO IH IZONOSI I JOS KAZES DA SI OFFICIR.

JESI..PARTIZANSKI.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju