Ostalo > Offtopic
Psi
ninja_bg:
--- Citat: legendArni Maj 11, 2010, 12:48:24 pre podne ---http://www.youtube.com/watch?v=ADDxe24ud90
ja mislio pit ima najjaci ugriz :S
--- Kraj citata ---
ja sam gledao emisiju da rot ima ugriz priblizno kao bela ajkula.
Shumadinac:
Sale, nisam mislio na kennel, vec da uzmem jednog psa, sa kojim mogu da uradim nesto na jakim izlozbama, pa da se njemu maksimalno posvetim. Tako i odgajivacnice danas rade, jer se ne moze posvetitu maksimalna paznja kad ima vise pasa. A gde je dobar pas, tu uvek ima i dobrih stenaca! ;)
sleepy:
ako se ne varam tosa inu ima najjaci ugriz...pit u proseku ima 250-360 kg/cm2 ...tosa - 700+
pa ne bih se slozio da odgajivacnice forsiraju samo jednog psa...nego retko koja odgajivacnica ima vise sampiona sveta u istom trenutku
galaxy long step jeste vice champ sveta...ali ja sam video da izvode dosta pasa na izlozbe
Shumadinac:
Da, ali uglavnom drze 1-2 muzjaka i zenku i na njima baziraju uzgoj. Svaka ogdajivacnica ima maticnu kuju i muzjaka na kojem baziraju uzgoj i to leglo se cesto ponavlja.
A veoma cesto su odgajivaci najbolji hendleri pasa iz svog uzgoja i zbog toga neretko hendluju pse koji su iz odgajivacnice, a nisu vise u njenom vlasnistvu.
Tako su ti Don i White Head najbolji priplodnjaci u sirem regionu, da ne kazem i na nivou sveta i naravno da ce oni biti "centar zbivanja" svojih odgajivacnica.
sleepy:
ja znam dosta odgajivacnica koje imaju vise pasa...vise razlicite krvi..bas zato da na kraju ne bi doslo do toga da u regionu ne mozes da nadjes psa za parenje a da nije u srodstvu
ne pricam samo o stafordima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju