Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (223/253) > >>

Sasa Ilic:
Auu ovaj Kangal prava zver!!! Pit i staford male bebe za njega! :D

sleepy:
ocigledno se ne razumes u rad kad mislis samo na NO, Rota...i kada mozes da vezujes odredjene rase samo za borbe

informisi se malo sta je iron dog i sta sve psi mogu da rade..

policija koristi razlicite pasmine sa razlictiim namenama, vojska isto...a i privatne sluzbe obezbedjenja ;)

a evo kako to APBT moze da bude sluzbeni pas :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZayoZyNVa1g

Jeep:

--- Citat: sleepy  Septembar 22, 2010, 07:37:44 posle podne ---cek jel to plava boja?

samo je dobro hrani...da izraste jaka...i nikako treninzi pre god dana

--- Kraj citata ---
setaj to kuce kad se navikne na povodac svaki dan,vrlo je bitno da se razvija pravilno jos od malena,ali kazem SETAJ nemoj kad malo poraste da ga radis na treadmil traku puno moze po malo da trckara(ili neke vuce tereta i ostali CRAP,to nije dobro,cak i ono sto svi snimaju i pustaju da paszagrize nesto i visi do inemoglosti,najbolji nacin da mu sjebes vilicu i zube:to se radi na  drugi nacin ali ti to nije ni bitno),ali napominjem da je setnja za njih osnovna stvar kao za bildera recimo bench,i ishrana:kad napuni 5-6meseci treba da ga hranis 2 x dnevno,a posle godinu dana jede 1x dnevno , obicno posle setnje... to ti je otprilike to nikakva filozofija itajne tu ne postoje PIT je pas kao i svaki drugi :)

Mada kazes da drzis 3 god vec, onda ti nisu potrebni saveti sigurno vec sam sve znas,nije to nikakva matematika

legendArni:

--- Citat: sleepy  Septembar 30, 2010, 01:16:42 posle podne ---ocigledno se ne razumes u rad kad mislis samo na NO, Rota...i kada mozes da vezujes odredjene rase samo za borbe

informisi se malo sta je iron dog i sta sve psi mogu da rade..

policija koristi razlicite pasmine sa razlictiim namenama, vojska isto...a i privatne sluzbe obezbedjenja ;)

a evo kako to APBT moze da bude sluzbeni pas :)

--- Kraj citata ---
velicas tog pit bula ko da je mesija, i nisi mi odgovorio na pitanje.... Kazem, To im je pre bila namena, znac pravi predstavnik APBT rase je borbeni pas.  Mogu oni da se utreniraju, ali bas zbog prvobitne namene to je duplo tezi posao nego utrenirati NO ili rota. NIsu oni bez razloga br1 sluzbeni psi. Znaci ne kazem da je nemoguce..

--- Citat: sleepy  Septembar 29, 2010, 11:32:01 posle podne ---Pa ko prica o lepoti? Ako hoces lepog psa uzmi nesto izlozbeno. Ako hoces funkcionalnog psa imas par izbora - AB, APBT, Bandog, Presa, Sarac

--- Kraj citata ---
Ovde si ti rekao da je samo ovih par rasa funkcionalno, sto je cista glupost, ali ok tvoje misljenje.  Ja sam te samo ispravio.

sleepy:
Pa ja se borbama ne bavim i ne interesuju me. Ne okrecem se istoriji vec gledam u buducnost.

Sto se tice toga da ga je teze trenirati to je obicna glupost...nego je ustanovljeno misljenje posto dreseri ne znaju da rade sa pitovima. Pit nije mesija...ali je najbolji radni pas na svetu. Nije dobar za izlozbe...nije najbrzi na agilitiju...dobar je za iron dog, lov, odbranu i napad...al je los cuvar. Pit je pas koji ti da sve i nista ne trazi...a ovo mogu da pisem posto ja imam pita koji ima vrhunski rodovnik i trebao je u borbe pa je zavrsio kod mene.

Ja sam rekao koje su rase danas funkcionalne. Rase koje se odgajaju da budu funkcionalne a ne izlozbeni manekeni koji ne mogu da cucnu. NO je pas kome su zadnje noge unistene, rotovima smiren temperament i debeli, dobermani plasljivi, malinoe suvise zivcane i suvise im luta paznja. Mogu ja ovako do sutra ne plasi se...ne pricam o psima na osnovu citanja po forumima vec na osnovu iskustva.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju