Ostalo > Offtopic
Psi
sasacg:
--- Citat: vlado0550 Mart 31, 2011, 08:03:42 posle podne ---
--- Citat: sasacg Mart 31, 2011, 06:12:40 posle podne ---Znam za AST odgajivacnice,u Srbiji ih ima bukvalno najvise od svih zemalja...Mislio sam na dobrog pita :wink:
--- Kraj citata ---
pitbull je svakako dobar pas, ali on je vise za borbu, dok je stafford dosta ljepseg izgleda tako da ja bi se uvjek odlucio za AST!
pitt-ovi su dosta puta maltretirani psi od starne svoji gazda, sto kroz borbe, sto tim ljudi nemaju sredstava za sebe, a kamol i za psa (vakcinacija, ishrana, trening) tako da naci pitt-a iz dobrog legla je dosta tesko, ne kazem da ih nema naravno...
ja zbog obaveza trenutno nisam toliko u svemu tome, ali poznavao sam ljude koji su drzali "provjerena" legla, ali su svi bez papira...
zbog toga se javlja problem prelaska preko granice, s jedne strane, a s druge ako neko u susjednoj drzavi ima dobro leglo mozda bi se mogli izvuci dobri potomci, jer obicno se pare psi u jednom odredjenom krugu i onda cesto dolazi do toga da se pare pitt-ovi iz iste krvi, a sto daje losije potomke...
--- Kraj citata ---
Znam jbg,zato treba naci provereno leglo...
--- Citat: baki0707 Mart 31, 2011, 08:37:36 posle podne ---
--- Citat: sasacg Mart 31, 2011, 04:40:36 posle podne ---Sad cu da budem jos gori :twisted:
Opusteno...Ako bude neko imao pit ili staford stence u ponudi,neka javi
--- Kraj citata ---
imaću ja krajem juna ako ti nije kasno
tek sam napario
imam sliku oca na predhodnim stranama neznam tacno koja je
--- Kraj citata ---
Sad cu da pogledam
Nenad018:
Kad svi postavljaju evo i ja da predstavim moje kardio partnere :)
PEJABG:
--- Citat: vlado0550 Mart 31, 2011, 08:03:42 posle podne ---
--- Citat: sasacg Mart 31, 2011, 06:12:40 posle podne ---Znam za AST odgajivacnice,u Srbiji ih ima bukvalno najvise od svih zemalja...Mislio sam na dobrog pita :wink:
--- Kraj citata ---
pitbull je svakako dobar pas, ali on je vise za borbu, dok je stafford dosta ljepseg izgleda tako da ja bi se uvjek odlucio za AST!
pitt-ovi su dosta puta maltretirani psi od starne svoji gazda, sto kroz borbe, sto tim ljudi nemaju sredstava za sebe, a kamol i za psa (vakcinacija, ishrana, trening) tako da naci pitt-a iz dobrog legla je dosta tesko, ne kazem da ih nema naravno...
ja zbog obaveza trenutno nisam toliko u svemu tome, ali poznavao sam ljude koji su drzali "provjerena" legla, ali su svi bez papira...
zbog toga se javlja problem prelaska preko granice, s jedne strane, a s druge ako neko u susjednoj drzavi ima dobro leglo mozda bi se mogli izvuci dobri potomci, jer obicno se pare psi u jednom odredjenom krugu i onda cesto dolazi do toga da se pare pitt-ovi iz iste krvi, a sto daje losije potomke...
--- Kraj citata ---
druze kod nas se mogu naci jedni od boljih pitova u evropi samo treba da znas gde da trazis. ali to kakav je pit ne pokazuje njegov izgled vec srce, ako ti je izgled bitan evo kod nas stigose oni bully pitovi i nisu nesto skupi, kad te vide sa njim bices pravi dasa :)
vlado0550:
--- Citat: PEJABG April 01, 2011, 01:48:49 pre podne ---druze kod nas se mogu naci jedni od boljih pitova u evropi samo treba da znas gde da trazis. ali to kakav je pit ne pokazuje njegov izgled vec srce, ako ti je izgled bitan evo kod nas stigose oni bully pitovi i nisu nesto skupi, kad te vide sa njim bices pravi dasa :)
--- Kraj citata ---
druze ne trazim ja pit-a vec sasacg, pa mu predlozi nesto...
a te price za "srce" su budalastine da nemogu biti vece, posto ciljas na dog fighing, pa gledaj ti da budes dasa sto pustas svog psa u fight!
PEJABG:
--- Citat: vlado0550 April 01, 2011, 02:03:00 pre podne ---
--- Citat: PEJABG April 01, 2011, 01:48:49 pre podne ---druze kod nas se mogu naci jedni od boljih pitova u evropi samo treba da znas gde da trazis. ali to kakav je pit ne pokazuje njegov izgled vec srce, ako ti je izgled bitan evo kod nas stigose oni bully pitovi i nisu nesto skupi, kad te vide sa njim bices pravi dasa :)
--- Kraj citata ---
druze ne trazim ja pit-a vec sasacg, pa mu predlozi nesto...
a te price za "srce" su budalastine da nemogu biti vece, posto ciljas na dog fighing, pa gledaj ti da budes dasa sto pustas svog psa u fight!
--- Kraj citata ---
toliko o znanju o pitovima :(
jbg druze ja volim radne pse a ne mankene
i pse ne pusta u borbe u stanu drzim ast cije slike mozes videti u ovoj temi....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju