Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (240/253) > >>

Scarecrow:
vlado.. kratko objanjenje.. pas vuce neku skalameriju od ne znam kolko kg i sav se grci i muci... eto otprilike ;)

PEJABG:

--- Citat: Scarecrow  April 01, 2011, 07:04:02 posle podne ---pa onda moze i da se zaposli na gradjevini...

--- Kraj citata ---
pa nekada je i za to bio upotrebljivan, takodje je bio i vojni pas ,lovac.....

PEJABG:

--- Citat: Scarecrow  April 01, 2011, 07:04:49 posle podne ---vlado.. kratko objanjenje.. pas vuce neku skalameriju od ne znam kolko kg i sav se grci i muci... eto otprilike ;)

--- Kraj citata ---
druze jel ti vidis da tog psa neko tera ili bicuje da vuce ,kao npr. jadnog konja na hipodromu ?

sleepy:
ima pitova koji staju...al manje nego drugih pasa :)

da taj pas voli to da radi...moja pitusa od 13kg samo ceka da nesto radi...nista je ne teram...al kako vidi pecaljku leti

vlado0550:

--- Citat: Scarecrow  April 01, 2011, 07:04:49 posle podne ---vlado.. kratko objanjenje.. pas vuce neku skalameriju od ne znam kolko kg i sav se grci i muci... eto otprilike ;)

--- Kraj citata ---
aha, znam o cemu se radi, nisam protivnik toga, mnogo bolja opcija od fighta!

--- Citat: PEJABG  April 01, 2011, 07:05:47 posle podne ---
--- Citat: Scarecrow  April 01, 2011, 07:04:02 posle podne ---pa onda moze i da se zaposli na gradjevini...

--- Kraj citata ---
pa nekada je i za to bio upotrebljivan, takodje je bio i vojni pas ,lovac.....

--- Kraj citata ---
ovdje je kljucna rijec NEKADA, sto znaci da je to prevazidjeno u smislu funcionalnosti...

--- Citat: sleepy  April 01, 2011, 07:07:37 posle podne ---ima pitova koji staju...al manje nego drugih pasa :)
da taj pas voli to da radi...moja pitusa od 13kg samo ceka da nesto radi...nista je ne teram...al kako vidi pecaljku leti

--- Kraj citata ---
koliko ti je stara ta pitusa od 13kg  ???
dakle, nemoj se ljutiti ili je ne hranis kako treba s tom kilazom ili ako je mladja od godine netreba to da radi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju