Ostalo > Offtopic
Psi
saska 88:
--- Citat: vlado0550 April 01, 2011, 10:58:57 posle podne ---
--- Citat: sleepy April 01, 2011, 10:24:08 posle podne ---akuma ima 2 god i 13.5 kg a nije sasecena
kad je sasecena treningom ima oko 12.200
--- Kraj citata ---
haj ubaci sliku ako imas a i ti da si tu, da ne skines nesto s interneta...
--- Kraj citata ---
Pa vidiš na Tube-u da je snimak okačio sleepy84, koja bi slučajnost bila da je na netu našao još jednog sleepy-ja sa pitom! :)
vlado0550:
--- Citat: saska 88 April 01, 2011, 11:08:02 posle podne ---Pa vidiš na Tube-u da je snimak okačio sleepy84, koja bi slučajnost bila da je na netu našao još jednog sleepy-ja sa pitom! :)
--- Kraj citata ---
nemam pristup youtubu, a i cisto sumnjam da je slika ok kvalitete...
Nenad018:
slika je odlicnog kvaliteta i smorili ste sa prepiranjem, ima decko 10 klipova pored tog jednog i svi su sa njegovim nickom. Reci gde vidis klip ja cu sve da ih okacim ponovo i da zavrsite sa tim :)
sleepy:
Evo kad trazis :)
Ovo je kad je bila mlada i neagresivna. Do nekih 7-8 meseci max. Na zalost nemam upload-ovane neke novije slike. Kad me ne bude mrzelo nakacicu :)
Ovde je kad je stene
A evo je sa mojim drugim psom.
Pa vanserijska je zato sto retko kad vidis sitne pitove :) Svi se zbune kad cuju da ima 2 godine.
etaoin:
Moja drugarica Akuma, najlepsi pit u Srbiji :) Nju treba videti uzivo, tek onda moze da se stekne pravi utisak. Neizmerno hrabar i stabilan pas, o fizickim predispozicijama ne treba govoriti.
P.S Sto se tice kilaze, Ciganka je imala oko 14 kg u pitu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju