Ostalo > Offtopic
Psi
Zoka:
Kako su svi smjesni i slatki kad su mali koje god da su rase :)
Al od malog sarplaninca nema nista sladje
Moram naci sliku gdje ja drzim svoje stene, tek sam ga dobio... 2 mjeseca, 7 kg hehe koja lopta krzna :)
Nije bilo nikoga al bas nikoga da me nije zaustavljao na ulici dok setao sa malim sargom.
PitBull:
--- Citat: MR.BIG Oktobar 12, 2006, 12:15:20 pre podne ---Ovaj ce biti opasan kad poraste : )
--- Kraj citata ---
sad izgleda bezazleno ali kasnije ce izgledati ko pravi killer, ali lep je
Big_Rasha:
Ove slike od MR.BIG-a necu vise da komentarisem... Jednostavno Veliki nemas sluha... Ovaj mali upopste nije red nose.... Evo jedna slika kako bi trebao da izgleda...
a o predrasudama kako jaki kerovi trebaju da izgledaju evo i jedne slike kako ker izgleda kad ide u mec...
Plazma... Ako imas para mozes uzeti red nose kad hoces... Preporucujem ti Southern kenels ili Dunkell kenels.... Naj pitovi na svetu... Stene nema ispod 1000$ + avio prevoz... :D :D :D
MR.BIG:
Mali ima crven nos i za mene je crveni nos :D O sluhu mozemo pricati a o borbama i jakim kerovima znas moje misljenje :evil:
U svakom slucaju da mogu sebi priustiti, nesto od ovoga bi bio moj izbor, Cane Corso ili Kanarski pas 8)
Big_Rasha:
--- Citat: MR.BIG Oktobar 13, 2006, 12:50:57 pre podne ---Mali ima crven nos i za mene je crveni nos :D O sluhu mozemo pricati a o borbama i jakim kerovima znas moje misljenje :evil:
U svakom slucaju da mogu sebi priustiti, nesto od ovoga bi bio moj izbor, Cane Corso ili Kanarski pas 8)
--- Kraj citata ---
Nek bude braon nouz :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju