Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (38/253) > >>

Zoka:
Kako su svi smjesni i slatki kad su mali  koje god da su rase :)
Al od malog sarplaninca nema nista sladje
Moram naci sliku gdje ja drzim svoje stene, tek sam ga dobio... 2 mjeseca, 7 kg hehe koja lopta krzna :)
Nije bilo nikoga al bas nikoga da me nije zaustavljao na ulici dok setao sa malim sargom.

PitBull:

--- Citat: MR.BIG  Oktobar 12, 2006, 12:15:20 pre podne ---Ovaj ce biti opasan kad poraste : )

--- Kraj citata ---

sad izgleda bezazleno ali kasnije ce izgledati ko pravi killer, ali lep je

Big_Rasha:
Ove slike od MR.BIG-a necu vise da komentarisem... Jednostavno Veliki nemas sluha... Ovaj mali upopste nije red nose.... Evo jedna slika kako bi trebao da izgleda...

a o predrasudama kako jaki kerovi trebaju da izgledaju evo i jedne slike kako ker izgleda kad ide u mec...

Plazma... Ako imas para mozes uzeti red nose kad hoces... Preporucujem ti Southern kenels ili Dunkell kenels.... Naj pitovi na svetu... Stene nema ispod 1000$ + avio prevoz...  :D :D :D

MR.BIG:
Mali ima crven nos i za mene je crveni nos  :D  O sluhu mozemo pricati a o borbama i jakim kerovima znas moje misljenje  :evil:

U svakom slucaju da mogu sebi priustiti, nesto od ovoga bi bio moj izbor, Cane Corso ili Kanarski pas  8)

Big_Rasha:

--- Citat: MR.BIG  Oktobar 13, 2006, 12:50:57 pre podne ---Mali ima crven nos i za mene je crveni nos  :D  O sluhu mozemo pricati a o borbama i jakim kerovima znas moje misljenje  :evil:

U svakom slucaju da mogu sebi priustiti, nesto od ovoga bi bio moj izbor, Cane Corso ili Kanarski pas  8)

--- Kraj citata ---
Nek bude braon nouz  :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju