Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (40/253) > >>

doberman:
e to je to... aj pridji ako smes  :lol:

TTgirl:
Uhh. . .pitovi su najlegendarniji psi na svetu:)Cim budem mogla sebi to da priustim kupujem sigurno. .  .

ays:
Nemacki ovcar ili ti vucjak, definitvno najbolji psi koji postoje :)
Sve ostale rase nisi ni blizu njih...
Evo prilazem i sliku mog psa, koji na moju veliku zalost vise nije medju nama  :cry: :cry:
Posto je proletos uginuo :(

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: ays  Novembar 19, 2006, 01:38:16 pre podne ---Nemacki ovcar ili ti vucjak, definitvno najbolji psi koji postoje :)
Evo prilazem i sliku mog psa, koji na moju veliku zalost vise nije medju nama  :cry: :cry:
Posto je proletos uginuo :(

--- Kraj citata ---

Pazi, vucjaci su strava psi. I ja sam kao klinac imao jednog vucjaka. Ali nemoj ovako da pricas. Statistika kaze, da su zabelezini napadi i ujedi na ljude upravo od Vucjaka i Rotvajlera. Dok su npr Pitovi, na ko zna kom mestu. Samo kada se pomene da je Pit ujedo nekog to je onda katastrofa, a kada vucjak ujede nekog to je ono nista posebno. Samo u mom malom gradu koji je nekad imao par dobrih uzgajivaca pitova, znam 2-3 slucaja gde su vucjaci izujedali ljude, decu pa i gazdu ponekad. Dok nijedan pit nikad nije ujeo ni jednog coveka. Evo i danas, ja cuvam pita starog 12 godina (imas sliku, vrati se malo nazad), preko puta mene komsija ima 3 (slovima tri) vucjaka u dvoristu. Oni po ceo dan laju kukaju, urlicu, dok ih ovaj moj mrtav hladan posmatra bukvalno kao neke "debile".

Da se razumemo vucjaci su odlicni psi, ali samo za jednu namenu, za napad na coveka. To im je urodjeno u krvi. I njima i rotvajleriam i dobermanima, i svakoj nemackoj lini pasa...

H2SO4:

--- Citat ---Nemacki ovcar ili ti vucjak, definitvno najbolji psi koji postoje
--- Kraj citata ---
tako je i pokojni Firer mislio, pa ga je zajebo Dzesi Ovens ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju