Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (5/253) > >>

m_boy:
slicna su ova dva..al stafford je ljepsi..ima ljepsu glavu.. :P  8)

Zoka:

--- Citat: PlazmaKeks ---moj ubedljivo najomiljeniji pas je pit bull...cak sta vise sledeca tetovaza ce mi biti pit bull na levoj nozi,ali otom potom...

najveci problem mi je taj sto zivim u stanu a roditelji mi ne daju da drzim psa,tako da cekam uskoro da dobijem svoju gajbu i odmah cu kupiti pit-a,a voleo bih da imam bar 4 komada,mada znam da je to prevelika obaveza i da bi njihova ishrana bila skuplja cak i od moje ali jebiga,jednostavno obozavam pit bull-ove...
--- Kraj citata ---

Mislim da i nisi svjestan kolika obaveza :)
Ja sam kao sto rekoh imao 2 staforda... kad izadjem haos... nema tog psa na kojeg oni nisu skakali :)
Mislim muzijak sam za sebe je bio lud ko struja al kad su u paru nisam smio skinuti pogleda sa njih ni jenu jedinu sekundu...
Zamisli tek 4 pita :)

Zoka:

--- Citat: m_boy ---dobermani & rotwajleri su ljepi psi (i najdrazi dok sam bio mladji)... 8)

al kad bi biro uzeo bi am. stafforda i jos jednog malog yorkija (il nesto slicno)..  8)
--- Kraj citata ---

Mislim da nije preporucljivo pored staforda imati jos jednog psa... vrlo lako bi se moglo desiti da se jednog dana vratis kuci, kad ono samo te staford ceka :)

sasacg:
Moj komsija ima pita muzjaka i zenku boksera i slazu se extra,mada kad naidju na lutalice ili druge pse,pocepali bi ih za 5 sekundi samo da ih pusti :D

m_boy:

--- Citat: Papageno ---
--- Citat: m_boy ---dobermani & rotwajleri su ljepi psi (i najdrazi dok sam bio mladji)... 8)

al kad bi biro uzeo bi am. stafforda i jos jednog malog yorkija (il nesto slicno)..  8)
--- Kraj citata ---

Mislim da nije preporucljivo pored staforda imati jos jednog psa... vrlo lako bi se moglo desiti da se jednog dana vratis kuci, kad ono samo te staford ceka :)
--- Kraj citata ---

:lol:  :lol:  8)

pa kazem to kad bi biro..al posto necu nista da biram (ko bi tolku stoku nahranijo-ja+pas  :twisted: )...  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju